آشپزی

طرز تهیه آش گوجه فرنگی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه آش گوجه فرنگی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

آش گوجه فرنگی یکی از غذاهای سنتی و لذیذ ایرانی است که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را با دستور پخت متفاوت درست می کنند. طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
پیاز متوسط 2 عدد
لوبیا چشم بلبلی 1 فنجان
برنج ½ فنجان
سمولینا له شده ½ فنجان
گوجه فرنگی 1 کیلو و نیم
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
پیازچه 200 گرم
جعفری 200 گرم
ترب خشک شده 2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
آب قلم 2 فنجان
نمک 1 قاشق غذاخوری
هندوانه 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

مرحله اول

من آماده می کنم سوپ گوجه فرنگی خوشمزه در ابتدای کار لوبیا بلبلی را تمیز می کنیم تا گرد و غبار آن شسته شود سپس در ظرف مناسبی می ریزیم و به اندازه ای آب اضافه می کنیم که روی لوبیا چشم بلبلی را بپوشاند.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم لوبیا چشم بلبلی 12 ساعت در آب بماند تا خیس شود، سپس در این 12 ساعت دو بار آب را عوض می کنیم. سپس پس از گذشت این مدت، پیاز را پوست گرفته و بشویید.

سطح سوم

در این مرحله پیاز را نگینی خرد می کنیم. سپس قابلمه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و می گذاریم قابلمه داغ شود سپس پیاز را در قابلمه می گذاریم و تفت می دهیم تا آب پیاز تبخیر شود.

مرحله چهارم

حالا مقداری روغن مایع داخل ماهیتابه بریزید سپس پیاز را تفت دهید تا سبک و شفاف شود. سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا بوی خامی زردچوبه از بین برود.

مرحله پنجم

در این مرحله داخل قابلمه کمی آب می ریزیم سپس لوبیا بلبلی را در آبکش می ریزیم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس لوبیا بلبلی را به قابلمه اضافه می کنیم، سپس به مدت 1 ساعت اجازه می دهیم لوبیاها بپزند.

مرحله ششم

حالا بعد از 1 ساعت برنج را شسته سپس لوبیا بلبلی را به قابلمه اضافه می کنیم. بعد بلغور را بشویید و به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید سپس هر از چند گاهی آش را هم بزنید تا بلغور نچسبد.

مرحله هفتم

در این مرحله گوجه ها را شسته سپس با دندانه های درشت رنده رنده می کنیم تا گوجه ها پوره شوند. سپس پوره گوجه فرنگی را در قابلمه ای بریزید و بگذارید 20 دقیقه بجوشد.

مرحله هشتم

حالا جعفری و تره فرنگی را می شوییم و در آبکش می ریزیم و می گذاریم آب اضافی آنها گرفته شود. سپس تره سبز و جعفری را روی تخته گوشت می چینیم سپس آنها را ریز خرد می کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله بعد از 20 دقیقه سبزی خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید سپس اجازه دهید سوپ به مدت 20-30 دقیقه روی اجاق بماند تا جا بیفتد. توجه داشته باشید که باید هر از چند گاهی سوپ را هم بزنید تا به ته نچسبد.

مرحله دهم

حالا نعناع خشک را به آبگوشت اضافه می کنیم و اگر آب گوشت خیلی غلیظ شد کمی آب جوش به آن اضافه می کنیم. سپس نمک و فلفل قرمز را به سوپ اضافه کنید و بعد از 30 دقیقه آب را اضافه کنید.

مرحله یازدهم

در 5 دقیقه آخر پخت، آب گوشت را به سوپ اضافه کنید، سپس هم بزنید تا آب گوشت در کل آبگوشت پخش شود. بعد از آن حرارت را قطع می کنیم سپس سوپ را در ظرف مورد نظر می ریزیم و روی آن را با فلفل تند و پیاز تند تزئین می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا