آشپزی

طرز تهیه املت ترکیه ای، یک صبحانه جذاب و بسیار خوشمزه با دستور پخت محرمانه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه املت ترکیه ای، یک صبحانه جذاب و بسیار خوشمزه را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه املت ترکی

طرز تهیه املت ترکی، طرز تهیه املت ترکی با پنیر پیتزا

املت ترکی یکی از صبحانه های خوشمزه، ساده و اصیل ترکی است که تهیه آن بسیار آسان است، شما می توانید این املت خوشمزه را با توجه به ذائقه خود به روش های مختلف با مواد مختلف درست کنید و در وعده صبحانه یا شام با نان تازه سرو کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه املت ترکی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

عناصر مقدار مواد
تخم مرغ آب پز 4 عدد
گوجه فرنگی 4 عدد
پیاز بزرگ 1 قطعه
سیر 2 قرص
فلفل قرمز، سبز و زرد 1/2 از هر رنگ
نمک و زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه و فلفل 1/2 قاشق چایخوری
آویشن و پاپریکا دودی 1/2 قاشق چایخوری
پیتزا با پنیر کافی
کره فقط مقدار مناسب
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
پیازچه تازه، ریحان و شوید برای تزیین کافی
آهک تازه برش خورده برای تزئین 1 قطعه
فلفل سبز شیرین برای دارچین 4 تا 5 عدد

طرز تهیه املت ترکی

مرحله 1: تخم مرغ ها را آب پز کنید

ابتدا تخم مرغ ها را در قابلمه بریزید، کمی آب بریزید، در قابلمه را کمی نمک بریزید تا تخم مرغ ها ترک نخورند، قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید، اجازه دهید تخم مرغ ها به مدت 10-15 دقیقه خوب بجوشد و آماده است.

مرحله 2: تخم مرغ ها را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید

سپس تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا دمای اتاق خنک شود، سپس تخم مرغ ها را از تابه خارج کرده و پوست آن ها را بگیرید، سپس به صورت افقی از وسط نصف کنید و کنار بگذارید.

مرحله 3: فلفل دلمه ای رنگ های مختلف را بشویید و برش دهید

سپس فلفل های رنگ های مختلف را بشویید و خشک کنید و به قطعات کوچک برش دهید.سعی کنید از فلفل قرمز، سبز و زرد برای جذاب تر جلوه دادن غذا استفاده کنید، اما اگر همه رنگ ها در دسترس نبود می توانید فقط از یک یا دو رنگ استفاده کنید. از فلفل سیاه

مرحله 4: گوجه فرنگی را بشویید و دو برش کم عمق ایجاد کنید

سپس گوجه ها را شسته و با چاقوی تیز دو فرورفتگی به شکل بعلاوه با عمق کمی روی آنها ایجاد کنید تا فقط پوست گوجه فرنگی بریده شود سپس مقداری آب داخل قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا آب شود. شروع به جوشیدن می کند

مرحله 5: گوجه فرنگی ها را در آب جوش بریزید

وقتی آب به جوش آمد، اجاق گاز را خاموش کنید و گوجه ها را در قابلمه قرار دهید و سه دقیقه در آب در حال جوش بمانند، فراموش نکنید که اجاق گاز را خاموش کنید تا گوجه ها له نشوند، بعد از 3 دقیقه گوجه فرنگی ها را از قابلمه بیرون بیاورید و آنها را در یک دادگاه دیگر قرار دهید.

مرحله ششم: گوجه فرنگی ها را بردارید و پوست بگیرید و خرد کنید

در این روش پوست گوجه ها به راحتی جدا می شود و همچنین هنگام بریدن گوجه ها راحت تر له می شوند سپس با دست به راحتی پوست گوجه ها را جدا کرده و سپس گوجه ها را به قطعات کوچک خرد کرده و در ظرفی بریزید.

مرحله 7: پیاز را خرد کرده و کره را در تابه آب کنید

سپس پیاز را پوست گرفته، شسته و به قطعات کوچک خرد کنید، سپس مقداری روغن در تابه بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن آن آب شود، سپس کمی روغن مایع به آن اضافه کنید، هم بزنید تا روغن و کره آب شود. ، خوب مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

مرحله هشتم: پیاز، سیر و گوجه فرنگی خرد شده را در کره و روغن تفت دهید

وقتی مخلوط روغن و کره داغ شد پیاز را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا سبک و شفاف شود سپس چند حبه سیر را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر به مشام برسد. چرب کنید سپس گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و در تابه ریخته و با بقیه محصولات تفت دهید تا آب گوجه خارج شود.

مرحله نهم: ادویه ها را به مخلوط مواد اضافه کرده و تفت دهید

وقتی آب گوجه فرنگی جمع شد و خوب سرخ شد، ادویه هایی را که شامل نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، فلفل سیاه، آویشن و پاپریکا دودی می شود به مقدار مناسب در ماهی تابه بریزید و با بقیه مواد تفت دهید تا کاملا بپزد. معطر از ادویه جات برای لکه گیری است. مصرف داروها.

مرحله 10: فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید

سپس فلفل دلمه ای خرد شده را در تابه بریزید و با بقیه مواد تفت دهید تا عطر و طعم آنها پخش شود و جذب مواد شود سپس تخم مرغ های خرد شده را روی مواد به شکل دلخواه دور تابه بچینید. ماهی تابه. بنابراین وسط باید در پایین باشد.

مرحله یازدهم: فلفل سبز شیرین را به مواد اضافه کنید

در مرحله بعد مقداری فلفل سبز شیرین را تمیز کرده و روی مواد داخل تابه بچینید، سپس مقداری از مواد را با قاشق ریخته و روی تخم مرغ ها بریزید تا طعم دار شوند، سپس مقداری پنیر پیتزا به سلیقه خود اضافه کنید. و گسترش یابد.

مرحله دوازدهم: پنیر پیتزا را به مواد داخل تابه اضافه کنید و در تابه را ببندید

مقدار پنیر پیتزا بستگی به ذائقه شما دارد اما هر چه بیشتر باشد املت کشدارتر و خوش طعم تر می شود.سپس در تابه را ببندید و بگذارید دو دقیقه همه مواد با هم بپزند و پنیر پیتزا آب شود و عطر و طعم آن را بگیرد. و طعم همه مواد باید مخلوط شود.

مرحله سیزدهم: املت ترکی را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را تزئین کنید

سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس مقداری از املت ترکی را در ظرف مناسبی بریزید و با چند برگ نعنا، ریحان و شوید تازه، چند برگ لیموترش تازه و یک فلفل سبز شیرین تزئین کنید. در کنار بشقاب سرو قرار دهید. سرگرمی روز املت ترکی را به عنوان یک صبحانه خوشمزه، مقوی و پرطرفدار یا یک صبحانه ساده و سریع با نان تازه، انواع ترشیجات و مخلفات سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا