آشپزی

طرز تهیه املت سیب زمینی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه املت سیب زمینی

املت سیب زمینی یکی از املت های خوشمزه، خوش طعم و ساده است که می توان آن را به روش های مختلف با مواد مختلف تهیه کرد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه املت سیب زمینی در ادامه مطلب سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
سیب زمینیها 2 عدد
پیاز 1 قطعه
گوجه فرنگی 2 عدد
یک تخم مرغ 2 عدد
رب گوجه فرنگی نصف قاشق غذاخوری
فلفل سبز تند یا شیرین 2 عدد
نمک و پودر سیر کافی
فلفل سیاه و فلفل کافی
آهک تازه برش خورده برای دارچین 1 قطعه
فلفل سبز شیرین برای دارچین 6 تا 7 عدد

طرز تهیه املت سیب زمینی

مرحله 1: سیب زمینی ها را برش داده و بشویید

ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و به مکعب های کوچک برش می دهیم و در ظرفی مقداری آب سرد می ریزیم و سیب زمینی ها را در آب می ریزیم و اجازه می دهیم 10 دقیقه بماند تا نشاسته کاملا کشیده شود.

مرحله دوم: داخل تابه روغن بریزید و سیب زمینی ها را در آن سرخ کنید

سپس سیب زمینی های آبکش شده را در سبدی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود و کاملا خشک شوند، سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس سیب زمینی ها را در تابه بریزید و کمی تفت دهید.

مرحله سوم: پیاز را خرد کرده و در تابه بریزید

توجه داشته باشید که هنگام پخت سیب زمینی ها نیازی به قرمز شدن و طلایی شدن ندارند، زیرا باید با بقیه محصولات پخته شوند، سپس پیاز را پوست بگیرید، بشویید و ریز خرد کنید، سپس پیاز را در تابه روی آن قرار دهید. از سیب زمینی ها

مرحله چهارم: پیاز و ادویه ها را در تابه سرخ کرده و مخلوط کنید

پیاز را تفت دهید تا سبک و شفاف شود، سپس ادویه ها را که شامل نمک، فلفل، فلفل سیاه و پودر سیر است، به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها پخش شود و مواد داخل تابه به مقدار مورد استفاده قرار گیرد. ادویه ها به ذائقه شما بستگی دارد و می توانید آنها را تغییر دهید.

مرحله پنجم: رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و تفت دهید

سپس مقداری رب گوجه فرنگی را داخل تابه بریزید و با بقیه مواد تفت دهید تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود و رنگ آن در تابه روشن شود.

مرحله ششم: گوجه فرنگی های خرد شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید و تفت دهید

سپس گوجه فرنگی های خرد شده را در تابه بریزید و حرارت را کمی زیاد کنید و گوجه ها را تفت دهید تا پخته شود و کمی آب آن گرفته شود سپس به ذائقه و ذائقه خود کمی فلفل سبز تند یا شیرین را بشویید و خشک کنید و داخل آن بریزید. در قطعات کوچک

مرحله هفتم: فلفل سبز و تخم مرغ خرد شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید

سپس فلفل سبز را در ماهیتابه بریزید، با بقیه مواد تفت دهید تا عطر و طعم آنها به خورد بقیه مواد برود، سپس دو فاصله بین مواد باز کنید، سپس تخم مرغ ها را بشکنید، داخل فضاها بریزید. در ماهیتابه بین مواد سفیده تخم مرغ را پخش کنید تا کمی پخته و سفت شود.

مرحله هشتم: تخم مرغ ها را به شکل دلخواه در مواد بجوشانید

با توجه به ذائقه و ذائقه تون میتونید زرده تخم مرغ رو با بقیه مواد مخلوط کنید تا همه مواد خوب بپزه و یا اینکه بعد از اینکه همه مواد با هم خوب پخته شدن زرده ها رو هم نزنید تا آبدار بمونه. ، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

مرحله نهم: املت سیب زمینی را در ظرف مناسبی بریزید و انواع دارچین را در کنار آن بچینید.

سپس املت سیب زمینی را در ظرف مناسبی بریزید و یک عدد لیموی تازه را شسته و قاچ کرده و کنار ظرف املت بچینید و مقداری فلفل سبز را نیز شسته و خشک کنید و همراه با لیمو در ظرف سرو بچینید. قرار دهید و تزئین کنید. در نهایت املت سیب زمینی را به عنوان یک صبحانه مقوی و کامل یا یک غذای ساده، سریع و خوش طعم با نان تازه، دارچین و تاپینگ سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا