آشپزی

طرز تهیه املت قارچ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه املت با قارچ

املت قارچ یکی از انواع صبحانه های خوشمزه است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه املت با قارچ ادامه دادن با سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
فلفل قرمز 2 عدد
پیاز قرمز 2 عدد
قارچ 300 گرم
ذرت کنسرو شده ½ فنجان
روغن زیتون کافی
یک تخم مرغ 4 عدد
نمک، فلفل و آویشن کافی
پنیر گودا 2 برگ

طرز تهیه املت با قارچ

مرحله اول

من آماده می کنم املت مجلسی با قارچ در ابتدای کار پوست پیاز را جدا می کنیم سپس آن را شسته و به قطعات کوچک برش می دهیم. سپس فلفل را شسته و دانه ها را جدا کرده و ریز خرد می کنیم.

مرحله دوم

حالا کنسرو ذرت را در آبکش بریزید و بگذارید آب اضافی آن خارج شود. سپس قارچ را شسته و ورقه ای برش می دهیم سپس تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

سطح سوم

در این مرحله کمی روغن زیتون داخل تابه بریزید و بلافاصله پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز طلایی شود. سپس قارچ را به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا آب اضافی قارچ خارج شود.

مرحله چهارم

حالا ذرت ها را همراه با فلفل سیاه به مخلوط سبزیجات اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی فلفل سیاه از بین برود سپس از روی حرارت بردارید. سپس تخم مرغ را در ظرف مناسبی اضافه کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله تخم مرغ را با چنگال هم می زنیم تا بافت تخم مرغ ها از انعقاد خارج شود. بعد یک تابه نچسب مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس کمی روغن داخل تابه می ریزیم و می گذاریم آب شود.

مرحله ششم

حالا تخم مرغ را در ماهیتابه می گذاریم و می گذاریم تخم مرغ بسته شود، سپس سبزیجات سرخ شده را یک طرف تخم مرغ می گذاریم و روی آن پنیر گودا را می گذاریم، سپس یک لایه تخم مرغ می گذاریم.

مرحله هفتم

در آخر اجازه دهید پنیر گودا کاملا آب شود و تخم مرغ کاملا بپزد. در آخر پس از آماده شدن کامل املت آن را در ظرفی که می خواهیم می چینیم سپس با پیاز و فلفل خرد شده تزئین می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا