آشپزی

طرز تهیه بادمجان پلو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز پخت برنج بادمجان

بادمجان پلو یکی از غذاهای لذیذ و ایرانی است که با دستور پخت و مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز پخت برنج بادمجان برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای 2 نفر
بادمجان 2 خودکار
گوشت چرخکرده 250 گرم
گوجه فرنگی 1 قطعه
برنج 1.5 فنجان
سیب زمینیها 1 قطعه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز کافی
نمک، زردچوبه و پودر سیر کافی
پودر دارچین و زیره کافی
تخم گشنیز و پودر فلفل سیاه کافی

طرز پخت برنج بادمجان

مرحله اول

من آماده می کنم برنج بادمجان خوشمزه در ابتدای کار بادمجان ها را می شوییم و پوست آن ها را جدا می کنیم و سپس به صورت چرخ برش می دهیم. حالا مقداری نمک روی برش های بادمجان بپاشید و 30 دقیقه استراحت دهید.

مرحله دوم

در این مرحله برنج را به همراه کمی نمک در ظرفی آب می ریزیم و می گذاریم برنج به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت در آب بماند تا خیس بخورد. حالا پیاز را به ورقه های نازک برش می دهیم.

سطح سوم

سپس در تابه ای مناسب کمی روغن مایع بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا روشن و قهوه ای شود. حالا گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید.

مرحله چهارم

سپس گوشت را خوب تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند، سپس مقداری نمک، زردچوبه، پودر سیر، پودر دارچین، زیره، پودر تخم گشنیز و فلفل سیاه را به تابه اضافه می کنیم و تفت را ادامه می دهیم تا عطر ادویه ها گرفته شود.

مرحله پنجم

حالا رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین برود. سپس یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا بجوشد.

مرحله ششم

پس از به جوش آمدن آب، برنج را آبکشی کرده و به همراه کمی نمک به قابلمه اضافه کنید تا 8 تا 12 دقیقه در آب جوش بماند و پخت اولیه آن تمام شود. بعد از این مدت یک دانه برنج را بین دو انگشت له کنید.

مرحله هفتم

وقتی اطراف برنج نرم شد و مغز آن کمی چسبناک شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید، سپس برنج را آبکشی کنید. حالا بادمجان ها را بین دستمال کاغذی قرار می دهیم و با دست فشار می دهیم تا تلخی آن ها گرفته شود.

مرحله هشتم

حالا بادمجان ها را در کمی روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. سپس سیب زمینی ها را پوست گرفته و بشویید، سپس به صورت خلالی برش دهید و مدتی در ظرف آب یخ قرار دهید تا نشاسته از بین برود.

مرحله نهم

سپس مقداری روغن و زعفران دم کرده را در قابلمه مورد نظر بریزید و برگ های سیب زمینی را ته قابلمه قرار دهید. حالا یک لایه برنج آبکش شده را داخل قابلمه بریزید و با قاشق آن را به طور یکنواخت پخش کنید.

مرحله دهم

در این مرحله مواد گوشتی را در وسط قابلمه می ریزیم به طوری که از لبه های قابلمه 1 سانتی متر فاصله داشته باشد سپس روی آن را با بادمجان می پوشانیم. حالا گوجه ها را بشویید و ورقه ای برش دهید.

مرحله یازدهم

سپس گوجه ها را در روغن کمی تفت می دهیم و روی بادمجان ها می گذاریم سپس با باقی مانده برنج روی مواد را می پوشانیم و با چرخ گوشت فشار می دهیم تا یکدست شود. حالا شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوازدهم

حالا درب قابلمه را با بخارپز می بندیم و روی آن می گذاریم سپس قابلمه را روی شعله پخش کننده قرار می دهیم و اجازه می دهیم بادمجان پلو به مدت 45 دقیقه روی آتش بماند تا کاملا دم بکشد سپس سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا