آشپزی

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز پخت لوبیا پلو با ماهیچه

باگالی پلو ماهیچه دار اساس سفره عروسی ایرانیان است. این غذای خوش طعم و رنگارنگ طرفداران زیادی دارد. البته خیلی ها دوست دارند لوبیا و برنج را با مرغ بخورند. در اکثر رستوران ها یا هتل ها لوبیا و برنج با ماهیچه سرو می شود. به همین دلیل است که خمیر خیلی چرب نیست. برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز پخت لوبیا پلو با ماهیچه برای هدف سایت چیست؟ همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
برنج 3 و نیم پیمانه
لوبیا 2 فنجان
که باید انجام شود 1 فنجان
ماهیچه 3 عدد
پیاز 1 قطعه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق
نمک تا جایی که لازم است
فلفل تا جایی که لازم است
زردچوبه تا جایی که لازم است
فلفل قرمز تا جایی که لازم است
زعفران بخارپز تا جایی که لازم است
آب قلم تا جایی که لازم است

طرز پخت لوبیا پلو با ماهیچه

مرحله اول

برای تهیه لوبیا پلو با مجلسی، ابتدا برنج را با توجه به نوع آن چند ساعت خیس کنید. همانطور که می دانید شستن و خیساندن برنج در آب و کمی نمک به خوش طعم شدن و پخت بهتر برنج کمک می کند.

مرحله دوم

اگر از ماهیچه منجمد برای آب شدن آهسته استفاده می کنید، این زمان مناسب برای قرار دادن ماهیچه در یخچال است. بهتر است قبل از پخت ماهیچه را کمی مزه دار کنید. البته در حین پخت و پز همیشه می توانید آن را مزه دار کنید.

سطح سوم

ابتدا پیاز را بشویید و پوست بگیرید. سپس پیاز را روی تخته برش خرد کنید. ابتدا پیازهای خرد شده را در روغن تفت دهید تا روشن شود و رنگ پیازها تغییر کند. بعد از طلایی شدن پیاز، ماهیچه ها را در قابلمه گذاشته و از دو طرف داخل پیاز خوب تفت می دهیم.

مرحله چهارم

این باعث می شود گوشت لذیذتر و آبدارتر و لذیذتر شود. حالا مقداری فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه به آن اضافه کنید و دوباره تفت دهید. ماهیچه باید به خوبی با مواد پوشانده شود.

مرحله پنجم

اینکه دوست دارید ماهیچه تان فقط با زعفران طعم دار شود یا کمی رب گوجه فرنگی روی آن بمالید. بستگی به سلیقه شما داره اگر می خواهید رب گوجه فرنگی اضافه کنید ابتدا مقداری رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید.

مرحله ششم

سپس به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. ماهیچه ها را به داخل قابلمه منتقل کنید تا به خوبی با خمیر آغشته شوند. سپس مقداری آب جوش روی ماهیچه بریزید. مقدار آب جوش باید عضله را به خوبی بپوشاند.

مرحله هفتم

باید در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید ماهیچه به آرامی بپزد. باید ماهیچه را روی حرارت بسیار کم بپزید. در پایان پخت ماهیچه وقتی گوشت نرم شد زعفران و کمی نمک اضافه کنید تا گوشت خوشمزه تر شود.

مرحله هشتم

وقتی ماهیچه نرم و پخته شد؛ شعله را خاموش کنید. هرگز نباید در ابتدای پخت به ماهیچه نمک اضافه کنید، زیرا باعث کاهش سرعت آن می شود. برای تهیه لوبیا پلو می توان از لوبیا تازه، باقلا منجمد یا باقلا خشک استفاده کرد.

مرحله نهم

ابتدا یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا زودتر بجوشد. بعد از جوش آمدن آب آن را کمی نمک بزنید. در این مرحله برنج را به آب اضافه کنید. برنج را کمی روی اجاق بگذارید تا بجوشد.

مرحله دهم

پس از جوشاندن مقداری برنج در آب، لوبیاهای یخ زده و شوید تازه را به آن اضافه کنید. البته اگر شوید تازه ندارید; باید از رازیانه خشک استفاده کنید. نیازی به گذاشتن رازیانه خشک در آب برنج نیست.

مرحله یازدهم

می توانید بعد از آبکش کردن برنج رازیانه بپاشید. سپس اجازه دهید حبوبات در آب برنج بجوشد و کمی نرم شوند. وقتی برنج تمام شد؛ از روی حرارت بردارید و در آبکش آبکش کنید و آبکشی کنید.

مرحله دوازدهم

در این مرحله پس از آبکش کردن برنج، آن را کمی هم بزنید تا دانه های آن به طور یکنواخت در سراسر آن پخش شود. کف قابلمه ای که برنج را در آن می پزید چرب کنید. سیب زمینی ها را بشویید و پوست بگیرید.

مرحله سیزدهم

سپس آن را گرد کرده و در ته قابلمه روی روغن قرار می دهیم. برنج و حبوبات را به آرامی در ته قابلمه بریزید. اجازه دهید برنج روی حرارت متوسط ​​بماند تا دم بکشد. بعد از خورش حبوبات برای پلو، دوباره آن ها را در بشقاب قرار دهید و با ماهیچه روی آن ها را بپوشانید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا