آشپزی

طرز تهیه باقلوا اقتصادی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه باقلوا اقتصادی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه باقلوای اقتصادی

باقلوای مقرون به صرفه یکی از انواع شیرینی های خوش طعم و خوشمزه است که بافتی سبک و ترد دارد، این دسر خوشمزه و مقوی را می توانید به روش های مختلف و با مواد مختلف درست کنید، باقلوای مقرون به صرفه یک دسر ساده و شیک است که برای سرو مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه باقلوای اقتصادی به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای خمیر
یک تخم مرغ 2 عدد
کره 100 گرم
روغن مایع 1 فنجان چای معادل نصف فنجان فرانسوی است
شیر نر 1 فنجان چای
نمک نوک یک قاشق چای خوری
ماست 2 قاشق غذاخوری
سرکه انگور یا سیب 2 قاشق غذاخوری
اب 1 فنجان
ارد 7 تا 7.5 فنجان
نشاسته ذرت یا گندم برای شل شدن خمیر کافی
پخش روغن 250-300 گرم
مواد لازم شربت
قند 4 لیوان
اب 5 فنجان
یک لیموترش تازه را برش دهید 1 برش

طرز تهیه باقلوای اقتصادی

مرحله اول

ابتدا برای درست کردن خمیر کره نرم شده را در ظرفی ریخته و شیر و کره مایع را اضافه کرده و مخلوط می کنیم سپس تخم مرغ و ماست را به مواد ریخته و با هم مخلوط می کنیم سپس سرکه و آب و نمک را اضافه می کنیم و به مواد اضافه می کنیم.

مرحله دوم

همه مواد را با قاشق یا همزن دستی مخلوط کنید و کاملا مخلوط کنید سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا سبک و یکدست شود سپس کم کم به مخلوط اضافه کنید و با دست ورز دهید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

سطح سوم

آرد را اضافه کنید تا خمیر نه سفت و نه خیلی نرم شود، وقتی خمیر جمع شد، آن را روی میز کار یا سطح صاف قرار دهید و با دست ورز دهید تا خمیر نرم و یکدست شود، سپس خمیر را روی 100 گرم تقسیم کنید. .چانه.

مرحله چهارم

سپس چانه ها را با دست فرم دهید و گرد کنید و کنار بگذارید، مراقب باشید اگر طول وردنه تان کوتاه است یا نمی توانید خمیر را زیاد باز کنید، حتما چانه ها را کوچکتر کنید، مثلا سایز وردنه را بردارید. یک گردوی متوسط ​​از خمیر گرفته و با دست فرم دهید

مرحله پنجم

سپس نشاسته را در ظرفی بریزید و سپس چانه ها را در مقدار زیادی نشاسته بغلتانید و سپس خمیر را با وردنه روی سطح صاف باز کنید تا فضای کمتری اشغال کند، خمیر را به اندازه یک نعلبکی یا بشقاب میوه باز کنید. .

مرحله ششم

سپس یک کیسه سلفون یا فریزر را روی خمیر قرار دهید و سپس روی آن را کاملا با نایلون بپوشانید و در یخچال بگذارید و از عصر تا صبح خمیر استراحت کند اما اگر وقت کافی ندارید حتماً خمیر را حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله هفتم

اگر خمیر در یخچال بماند، خمیر راحت‌تر باز می‌شود، تکه‌های اضافی آن را می‌توان تا دو روز در یخچال نگه داشت، سپس با نشاسته فراوان، خمیر را تا حد ممکن با وردنه اکلوا (باقلوا) نازک کنید. رول).

مرحله هشتم

دقت کنید که وقتی خمیر را در فضا باز می کنید جریان هوا وجود نداشته باشد، زیرا در این صورت خمیر خشک شده و تکه تکه می شود، باید خمیر را در سریع ترین زمان ممکن باز کنید، سعی کنید این کار را در کمتر از یک دقیقه انجام دهید. دقیقه دادن

مرحله نهم

یک انتهای خمیر باز را با وردنه باریکتر قرار دهید و از همان قسمت خمیر را دور وردنه بپیچید و قسمت آخر خمیر را تا بزنید و کاملاً دور وردنه بپیچید سپس دو طرف را به سمت وسط فشار دهید. وردنه را تا زمانی که خمیر جمع شود.

مرحله دهم

در مرحله بعد وردنه را از روی خمیر بردارید سپس خمیر تا شده را به صورت ورقه های مورب برش بزنید و خمیر را با هم در قالب یا به شکلی که کاغذ روغنی گذاشته اید قرار دهید تا ظرف پر شود سپس کره و کف سفید را آب کنید. . روی سطح آن را جدا کنید.

مرحله یازدهم

سپس باقیمانده کره را از صافی صاف کرده و جدا کنید تا باقلوا کدر و سیاه نشود سپس کره را که شفاف و خنک است با قاشق روی باقلوا بریزید و سپس سینی یا قالب را داخل آن بریزید. فر به مدت ده دقیقه قبل از اینکه گرم شود.

مرحله دوازدهم

دمای فر را روی ۱۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید خمیر به آرامی به مدت یک ساعت، یک ساعت و نیم بپزد تا سطح آن تیره نشود.

مرحله سیزدهم

در همین حین شربت را آماده کرده و در قابلمه ای مقداری شکر بریزید و آب را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس یک لیموی تازه را شسته و یک دایره نازک از آن برش دهید و در قابلمه را بگذارید و هم بزنید تا شربت بجوشد.

مرحله چهاردهم

وقتی شربت به جوش آمد نیم ساعت روی حرارت متوسط ​​بگذارید بجوشد تا غلیظ شود و غلیظ شود سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا شربت داغ روی دسر داغ ریخته و سرو کنید.

مرحله پانزدهم

سپس قالب باقلوا را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید و 4 تا 5 دقیقه صبر کنید تا حرارت اولیه آن از بین برود و سپس شربت داغ را روی باقلوای داغ بریزید و بگذارید شربت به مدت 1 تا 2 ساعت خیس بخورد. باقلوا.

مرحله شانزدهم

مراقب باشید روی باقلواها را نپوشانید تا حالت خمیری پیدا نکند سپس به دلخواه روی آن ها را با پسته، نارگیل، گردو، تکه های فندق و خلال بادام تزئین کنید، سپس باقلواهای مقرون به صرفه را در ظرف مناسبی گذاشته و با چای سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا