آشپزی

طرز تهیه بال مرغ عسلی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه بال مرغ عسلی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه بال مرغ عسلی

بال مرغ عسلی یکی از غذاهای لذیذ و ساده ایرانی است که می توانید با دستور پخت و مواد اولیه مختلف آن را تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه بال مرغ عسلی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
شانه و بال مرغ 500 گرم
زنجبیل تازه 1 قاشق چایخوری
سرکه سیب ¼ فنجان
عسل 2 قاشق غذاخوری
سس سویا 3 قاشق
سیر 5 قرص
کره 30 گرم
نمک، فلفل سیاه و قرمز به مقدار کاغذ

طرز تهیه بال مرغ عسلی

مرحله اول

برای تهیه بال مرغ عسلی خوشمزه ابتدا شانه و بال مرغ را در ظرف مناسبی بریزید سپس نمک و فلفل را اضافه کنید. سپس زنجبیل را پوست بگیرید و ریز رنده کنید.

مرحله دوم

حالا زنجبیل و سرکه سیب رنده شده را به شانه ها و بال های مرغ اضافه می کنیم و با دست ماساژ می دهیم تا کتف و بال مرغ مزه دار شود. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه در دمای اتاق بماند.

سطح سوم

در این مرحله فر را روی 200 درجه سانتیگراد قرار می دهیم سپس می گذاریم فر کاملا گرم شود. سپس روی سینی را با کاغذ پخت بپوشانید و سپس روی کاغذ فر را با کمی روغن مایع بمالید.

مرحله چهارم

حالا شانه ها و بال های مرغ را در سینی فر قرار دهید و سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید سپس به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بگذارید تا یک طرف آن پخته شود. پس از این مدت، قالب را از فر خارج کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله، بال‌های مرغ را برگردانید، سپس آن‌ها را در فر قرار دهید و اجازه دهید طرف دیگر به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزد. سپس پوست سیر را جدا می کنیم سپس آن را شسته و ریز رنده می کنیم.

مرحله ششم

حالا یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس نیمی از کره را به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کره آب شود. سپس سیر رنده شده را داخل ماهیتابه می ریزیم سپس تفت می دهیم تا عطر سیر گرفته شود.

مرحله هفتم

در این مرحله فلفل قرمز را به سیر اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم سپس سس سویا و عسل را داخل ماهیتابه می ریزیم و کمی تفت می دهیم سپس شانه و بال مرغ را به آن اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

حالا شانه ها و بال های مرغ را هم می زنیم تا با سس آغشته شوند سپس روی اجاق می گذاریم تا سس غلیظ شود. بعد کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری گرم می کنیم تا کره آب شود.

مرحله نهم

در آخر شانه و بال های عسلی را در ظرف دلخواه خود می گذاریم سپس قلم مو را به روغن آغشته می کنیم و شانه و بال های عسلی را با آن می مالیم. سپس شانه و بال عسلی را با سیب زمینی سرخ کرده سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا