آشپزی

طرز تهیه بانت کیک سیب +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک سیب

کیک سیب بانت یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که در دستور پخت های مختلف تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک سیب بانت در ادامه مطلب سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای کیک سیب
آرد قنادی 2 فنجان
پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع ½ فنجان
پودر خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع ½ فنجان
یک تخم مرغ 3 عدد
قند 1.5 فنجان
نمک ½ قاشق چایخوری
یک سیب 3 عدد
گردو کافی
شکر پودر شده کافی

طرز تهیه کیک سیب

مرحله اول

برای تهیه کیک سیب خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. حالا سیب ها را می شوییم و پوستشان را جدا می کنیم سپس سیب ها را نگینی برش می دهیم.

مرحله دوم

در مرحله بعد، پوست سیب را به همراه کره مایع و تخم مرغ در غذاساز یا همزن بریزید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شوند. حالا مواد مخلوط شده را داخل ظرف مناسبی منتقل می کنیم.

سطح سوم

سپس شکر و نمک را به کاسه اضافه کنید سپس با همزن دستی خوب هم بزنید تا ذرات شکر و نمک خوب حل شوند. حالا آرد را به همراه بیکینگ پودر و پودر دارچین داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید.

مرحله چهارم

سپس مواد خشک را کم کم در کاسه اضافه می کنیم و با همزن به صورت دایره ای و یک طرفه هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود. حالا گردوها را نگینی خرد کرده و همراه با سیب های خرد شده به کاسه اضافه کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله مایه کیک را به آرامی هم می زنیم تا یکدست شود سپس داخل شکل دلخواه را با کمی کره مایع چرب می کنیم. حالا مایه کیک را داخل قالب بریزید و قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید.

مرحله ششم

سپس اجازه دهید کیک به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر بماند تا کاملا پخته شود. نکته: در 30 دقیقه اول پخت کیک در فر را باز نکنید، در غیر این صورت پفک به خواب می رود.

مرحله هفتم

بعد از این مدت برای اطمینان از پخته شدن کیک ابتدا یک خلال دندان یا سیخ چوبی را به وسط کیک بچسبانید سپس آن را بردارید. اگر خمیر کیک نچسبد، کیک کاملاً پخته شده است.

مرحله هشتم

سپس قالب را از فر خارج کنید و بگذارید کیک کاملا خنک شود. وقتی کیک خنک شد آن را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید سپس روی آن را با پودر قند تزئین کرده و سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا