آشپزی

طرز تهیه برساق +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه برازاگ

بارساق یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده ایرانی است که به صورت سنتی در شهرهای مختلف کشور تهیه می شود، آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه برازاگ برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم
یک تخم مرغ 1 قطعه
ماست 1 فنجان
نمک ¼ قاشق چایخوری
پودر هل ½ قاشق چایخوری
ارد حدود 5 تا 6 فنجان
روغن جامد ⅓ لیوان
آب ولرم 1 و ¼ فنجان
مخمر فوری 1 قاشق غذاخوری
قند ½ فنجان
زردچوبه ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه برازاگ

مرحله اول

برای تهیه یک برسک خوشمزه به روش سنتی ابتدا مایه را با 1 قاشق غذاخوری شکر و ¼ پیمانه آب ولرم در ظرف مناسبی مخلوط می کنیم سپس درب ظرف را با درب می بندیم و کنار می گذاریم تا مایه فعال شود.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ را به همراه ماست، شکر باقیمانده، نمک، پودر هل، زردچوبه، آب ولرم باقیمانده و روغن در یک کاسه بزرگ بریزید و مخلوط کنید تا مواد کاملا یکدست شوند. حالا مخمر فعال شده را به کاسه اضافه کنید.

سطح سوم

دوباره مواد را هم می زنیم تا یکدست شود سپس آرد را به صورت کنترل شده روی مواد داخل کاسه الک می کنیم و با لیسک یا قاشق چوبی مواد را هم می زنیم تا خمیر نرمی به دست بیاید که به دست نچسبد.

مرحله چهارم

وقتی خمیر به دست نچسبید، آرد اضافه نکنید، سپس ظرف مناسبی را با روغن چرب کنید. سپس خمیر را به شکل یک گلوله درشت بغلتانید و در یک کاسه روغنی قرار دهید.

مرحله پنجم

در این مرحله خمیر را کنار می گذاریم تا یک ساعت در آشپزخانه استراحت کند. بعد از این مدت خمیر را هوا می گیریم سپس به سطح کار منتقل می کنیم. سپس مقداری آرد بپاشید.

مرحله ششم

حالا خمیر را به قاچ های کوچک به اندازه یک نارنگی کوچک تبدیل می کنیم و روی سطح آردپاشی شده قرار می دهیم. سپس روی لیموها را با حوله می پوشانیم و 10-15 دقیقه دیگر می گذاریم تا خمیر کمی بلند شود.

مرحله هفتم

در این مدت یک ماهیتابه عمیق را روی حرارت ملایم قرار دهید و به اندازه ای روغن بریزید که برزاکی ها در حین سرخ شدن در روغن شناور شوند. وقتی روغن خوب داغ شد، لیموها را با پشت آبکش صاف کنید.

مرحله هشتم

سپس آنها را در روغن بریزید و بگذارید سرخ شوند. این باعث می شود که طرح زهکشی روی برگ ها بیفتد و آنها را جذاب تر نشان دهد. بعد از سرخ شدن یک طرف بورس ها، آن ها را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

مرحله نهم

حالا صبر می کنیم تا طرف دیگر بورساکی ها هم رنگی شود، سپس آن ها را از روغن خارج می کنیم و روی حوله می گذاریم تا روغن اضافی آن ها کاملا گرفته شود. در نهایت این کیک خوشمزه را با چای سرو می کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا