آشپزی

طرز تهیه برنج قالبی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه برنج قالبی

برنج قالبی یکی از انواع روش های پخت برنج است که معمولا در رستوران ها همراه با غذاهای سنتی از این دست سرو می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه برنج قالبی برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
برنج 2 فنجان
اب 4 لیوان
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
زعفران آب پز کافی

طرز تهیه برنج قالبی

مرحله اول

برای تهیه برنج به شکل مجلسی در ابتدای کار برنج را به همراه کمی نمک در ظرف آب می ریزیم سپس بسته به نوع برنج از 20 دقیقه در آب می گذاریم تا بماند. 3 ساعت مانده تا خیس بخورد.

مرحله دوم

بعد از این مدت آب را به همراه نمک و روغن مایع در قابلمه مناسبی می ریزیم و قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم و می گذاریم آب بجوشد سپس برنج را در آبکش می ریزیم.

سطح سوم

وقتی آب به جوش آمد، برنج را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید 8 تا 12 دقیقه در آب در حال جوش بماند تا پخت اولیه آن تمام شود. بعد از این مدت یک دانه برنج را بین دو انگشت له کنید.

مرحله چهارم

اگر اطراف برنج نرم بود و هسته آن کمی سفت بود، قابلمه را از روی حرارت بردارید و برنج را آبکشی کنید. سپس در قابلمه مورد نظر مقداری روغن مایع بریزید و مقداری از برنج را جدا کنید.

مرحله پنجم

حالا مقداری زعفران پخته شده را با برنجی که جدا کرده ایم مخلوط می کنیم تا برنج زعفرانی شود سپس داخل قابلمه می ریزیم و کاملا صاف و یکدست می کنیم. سپس بقیه برنج ساده را داخل قابلمه بریزید.

مرحله ششم

در این مرحله برنج را کاملا فشار می دهیم و روی حرارت زیاد پخش کن می گذاریم. سپس در قابلمه را با درب بخارپز بپوشانید و روی قابلمه قرار دهید سپس قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید.

مرحله هفتم

حالا برنج را به مدت 3 دقیقه با حرارت زیاد دم کنید سپس حرارت را کم کنید و برنج را 45 دقیقه دم کنید. در نهایت بعد از 10 دقیقه برنج را در ظرف مورد نظر برمی گردانیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا