آشپزی

طرز تهیه بلال پنیری با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه بلال پنیری را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه لپه با پنیر

لپه پنیری یکی از غذاهای بین المللی خوشمزه و پرکالری است که با ذرت کامل درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه لپه با پنیر برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
بلال 4 عدد
شیر نر 3 لیوان
اب 1 فنجان
نمک و فلفل و پودر آویشن ½ قاشق چایخوری
پنیر پیتزا و پنیر ورقه ای کافی

طرز تهیه لپه با پنیر

مرحله اول

برای تهیه لپه های پنیر برای شروع کار، پوست لپه را جدا می کنیم، سپس آن را به 2 قسمت تقسیم کرده و در قابلمه مناسبی قرار می دهیم. سپس 2 لیوان شیر و آب را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم سپس لپه ها را 30 دقیقه در آب جوش می گذاریم تا بپزند. سپس ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و روغن را به آن اضافه می کنیم.

سطح سوم

در این مرحله اجازه دهید کره کاملا آب شود سپس بقیه شیر را به کره اضافه کنید و هم بزنید. سپس نمک، فلفل و پودر آویشن را اضافه کرده و مخلوط کنید تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند.

مرحله چهارم

حالا پنیر پیتزا را به همراه پنیر رنده شده به مخلوط کره و شیر اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر کاملا آب شود. سپس بعد از 30 دقیقه لپه ها را از قابلمه خارج کرده و در ظرف مورد نظر می ریزیم.

مرحله پنجم

در آخر مخلوط کره و پنیر پیتزا را روی لپه های پخته شده بریزید و اجازه دهید سس روی لپه ها بریزد. در آخر مقداری پودر آویشن را به عنوان چاشنی روی لپه ها بپاشید و سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا