آشپزی

طرز تهیه بورانی بادمجان +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه بورانی بادمجان

بورانی بادمجان یکی از ترکیب های خوشمزه و خاص ماست و بادمجان است که می توان از آن به عنوان پیش غذا استفاده کرد و یا در کنار آن سرو کرد. غذاهای ایرانی یک گزینه مناسب برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه بورانی بادمجان می باشد ادامه سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
بادمجان 4 عدد
ماست 1 فنجان
گردو 2 قاشق غذاخوری
سیر 2 قرص
نعناع خشک 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل کافی
کره 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه بورانی بادمجان

مرحله اول

من آماده می کنم بورانی بادمجان خوشمزه در ابتدای کار باید بادمجان ها را یا با زغال پز یا اجاق گاز کبابی کنیم. بادمجان ها را روی آتش بگذارید و بگذارید پوست آنها کاملا بسوزد.

مرحله دوم

در این مرحله پوست سوخته بادمجان ها را کاملا جدا می کنیم سپس به قطعات کوچک برش می دهیم. سپس کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.

سطح سوم

بعد از اینکه کره کاملا آب شد، بادمجان له شده را به تابه اضافه کنید و به آرامی تفت دهید تا آب اضافی بادمجان کاملا تبخیر شود، سپس بادمجان ها را کمی تفت دهید.

مرحله چهارم

در این مرحله تابه را از روی حرارت بردارید تا بادمجان از روی حرارت بیفتد، سپس سیر را پوست بگیرید و در ظرف بزرگی رنده کنید. سپس ماست را به همراه نعناع خشک به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

پس از خنک شدن کامل بادمجان، آن را به همراه گردوی خرد شده و مقداری نمک و فلفل به کاسه ماست اضافه کنید سپس مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله ششم

اگر بخواهیم بوران ها کاملا یکدست شود می توانیم مواد را داخل همزن ریخته و مخلوط کنیم. در آخر بورانی را در ظرف مورد نظر می ریزیم و به سلیقه خود با جوجن خشک و رزماری و گردو تزئین می کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا