آشپزی

طرز تهیه بورک مرغ و قارچ با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه بورک مرغ و قارچ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه بورک با مرغ و قارچ

بورک مرغ و قارچ یکی از پیش غذا های جذاب ترکیه است که با مواد مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه بورک با مرغ و قارچ برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سینه مرغ 400 گرم
پیاز 2 عدد
سیر 2 قرص
قارچ 6 عدد
فلفل 1 قطعه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
پیتزا با پنیر 1 قاشق غذاخوری
دارچین و فلفل سیاه کافی
زردچوبه، فلفل سیاه و کره کافی
خمیر رشته فرنگی کافی

طرز تهیه بورک با مرغ و قارچ

مرحله اول

من آماده می کنم بورک خوشمزه با مرغ و قارچ در ابتدای کار یک سر پیاز را درشت برش داده و همراه با گوشت مرغ و کمی نمک و فلفل و زردچوبه در قابلمه مناسبی قرار می دهیم. سپس یک فنجان آب اضافه کنید و قابلمه را روی اجاق قرار دهید.

مرحله دوم

پس از پخته شدن مرغ، آن را تکه تکه کنید. سپس پیاز باقیمانده را نازک برش می دهیم و همراه با کمی روغن در تابه مناسبی قرار می دهیم سپس تابه را روی اجاق قرار می دهیم و پیاز را دو تا سه دقیقه تفت می دهیم.

سطح سوم

در این مرحله سیر را در تابه رنده کرده و یک دقیقه تفت دهید سپس تکه های مرغ را به همراه مقداری دارچین، فلفل، نمک و زردچوبه به تابه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا مرغ سرخ شود.

مرحله چهارم

حالا قارچ ها و فلفل ها را خرد کرده و به ماهیتابه اضافه کنید سپس خوب تفت دهید تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود.

مرحله پنجم

در این مرحله نصف لیوان آب به ماهیتابه اضافه می کنیم و درب تابه را می بندیم تا مواد پخته شده و آب داخل تابه برود. وقتی مواد داخل ماهیتابه داخل روغن شد، تابه را از روی حرارت برمی داریم تا مواد کمی خنک شوند.

مرحله ششم

حالا خمیر رشته را روی سطح کار پهن کنید و به عرض 12 سانتی متر برش دهید و سطح آن ها را با قلم مو به طور یکنواخت با کمی روغن مایع یا کره بمالید. سپس مقداری پنیر پیتزا روی خمیر می ریزیم و مقداری از مخلوط مرغ را روی آن اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله دو طرف خمیر را جمع کرده و گرد می کنیم. سپس تابه مناسبی را روی اجاق قرار می دهیم و کمی روغن می ریزیم، بعد از اینکه روغن خوب داغ شد بورت ها را داخل تابه می گذاریم و سرخ می کنیم.

مرحله هشتم

توجه داشته باشید که چون بورت ها گرد هستند باید مقدار بیشتری روغن داخل ماهیتابه بریزیم تا یکنواخت سرخ شوند. بعد از اینکه یک طرف بورت ها سرخ شد، طرف دیگر را نیز برگردانید تا سرخ شود، سپس با سس دلخواه سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا