آشپزی

طرز تهیه بیتی کباب با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه بیتی کباب را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کباب لقمه ای

بیتی کباب یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ترکیه است که در دستور پخت های مختلفی تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه کباب لقمه ای برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
شیر گرم 1 فنجان + ¼ فنجان
آب گرم 1 فنجان + ¼ فنجان
مخمر فوری 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
قند 2 قاشق چایخوری
نمک 2 قاشق چایخوری
ارد 7 فنجان + 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای کوفته
گوشت چرخکرده 1 کیلوگرم
پیاز 1 قطعه بزرگ
فلفل قرمز 4 عدد
جعفری کافی
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
نمک 2 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز 2 قاشق غذاخوری
زیره، فلفل سیاه و فلفل چیلی کافی
مواد لازم برای سس
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
فلفل چیلی تند کافی
آب جوش کافی
روغن مایع کافی
کره 100 گرم

طرز تهیه کباب لقمه ای

مرحله اول

برای تهیه کباب ترکی ابتدا آب، شیر، شکر و مخمر محلول را در ظرف مناسبی بریزید سپس روغن زیتون و نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند.

مرحله دوم

حالا آرد را داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید سپس در 3 مرحله به مایه اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرم و چسبناکی به دست آید. سپس سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیر را روی آن قرار دهید.

سطح سوم

در این مرحله خمیر را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه خوب ورز می دهیم تا کاملا یکدست شود. سپس داخل یک کاسه مناسب را با کمی روغن مایع آغشته کنید و خمیر را داخل آن قرار دهید و روی کاسه را سلفون بپوشانید.

مرحله چهارم

حالا خمیر را در جای گرمی می گذاریم سپس 1 ساعت استراحت می دهیم تا حجم آن دو برابر شود. سپس پس از گذشت این مدت روی سطح کار آرد پاشیده سپس خمیر را روی آن قرار دهید.

مرحله پنجم

در این مرحله مقداری آرد روی خمیر بپاشید سپس خمیر را به 20 قسمت تقسیم کرده و ورز دهید. سپس اسفنج های خمیر را در سینی آرد پاشی شده می چینیم و با کیسه فریزر روی آنها را می پوشانیم.

مرحله ششم

حالا اجازه دهید چانه ها 40 دقیقه استراحت کنند تا حجم پیدا کنند. در همین حین مواد کوفته را آماده کنید. برای این کار ابتدا گوشت را تکه تکه کنید سپس در چرخ گوشت بریزید.

مرحله هفتم

در این مرحله گوشت را در ظرف مناسبی چرخ کرده سپس فلس های پیاز را جدا کرده و می شوییم. سپس پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و از صافی رد می کنیم تا آب اضافی پیاز گرفته شود.

مرحله هشتم

حالا پیاز را به همراه پودر فلفل قرمز، رب گوجه فرنگی، نمک، زیره، فلفل سیاه و فلفل تند به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد جعفری را می شوییم سپس در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود.

مرحله نهم

در این مرحله جعفری را روی تخته گوشت می گذاریم سپس آن را ریز خرد می کنیم. سپس فلفل قرمز را شسته و ریز خرد می کنیم و به همراه جعفری به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.

مرحله دهم

حالا گوشت چرخ کرده را ورز می دهیم تا مواد مخلوط و یکدست شود. در مرحله بعد مقداری از مواد کوفته را برمی داریم سپس آنها را گرد می کنیم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس کمی روغن مایع می ریزیم.

مرحله یازدهم

در این مرحله کوفته ها را در تابه می گذاریم سپس کاملا سرخ می کنیم. سپس پس از استراحت، ریش ها را روی سطح کار قرار می دهیم، سپس با وردنه آن ها را نازک باز می کنیم. سپس تابه ای با پوشش نچسب روی حرارت زیاد قرار می دهیم.

مرحله دوازدهم

حالا اجازه دهید تابه خوب داغ شود سپس خمیر را در تابه قرار دهید و نان را زیر و رو کنید تا نان پف کرده و کاملا پخته شود. سپس به همین ترتیب نان رول ها را در تابه می گذاریم تا کاملا پخته شوند.

مرحله سیزدهم

در این مرحله نان ها را روی هم می گذاریم سپس روی آن ها را با حوله می پوشانیم. سپس سس را ابتدا ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس روغن مایع را اضافه می کنیم.

مرحله چهاردهم

حالا بگذارید روغن خوب داغ شود سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین برود و بعد رنگ آن روشن شود. سپس فلفل تند را به پوره گوجه فرنگی اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

مرحله پانزدهم

در این مرحله به مقدار کافی آب جوش به پوره گوجه فرنگی اضافه می کنیم سپس اجازه می دهیم سس روی اجاق بجوشد تا به غلظت دلخواه برسد. در مرحله بعد نان لواش را روی سطح کار قرار می دهیم سپس سس را روی آن می ریزیم.

مرحله شانزدهم

حالا به کمک قاشق سس را روی سطح نان میمالیم سپس یک رول کوفته را در ابتدای نان قرار میدهیم و نان را به شکل رول در می آوریم و سپس به اندازه های دلخواه برش می دهیم و می گذاریم. ظرف مورد نظر ما

مرحله هفدهم

در آخر کره را روی اجاق بگذارید تا کاملا آب شود سپس روی کباب ها بمالید. سپس سیخ را با پرتقال، سیب زمینی سرخ شده، گوجه فرنگی و فلفل سوخاری سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا