آشپزی

طرز تهیه تارت موکا +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه تارت موکا

تارت موکا یکی از شیرینی های بین المللی و خاص است که برای دریافت بسیار مناسب است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه موکا تارت لطفا به ادامه مطلب بروید. سرگرمی روز همراه باشید

مواد تشکیل دهنده تارت موکا
آرد سفید 200 گرم
شکر پودر شده 70 گرم
زرده 1 قطعه
کره 100 گرم
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
پودر قهوه 1 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
وانیل نوک یک قاشق غذاخوری
شکلات چیپسی نسوز کافی
میانی های تارت
اغذیه فروشی کارامل کافی
شکلات چیپسی نسوز کافی

طرز تهیه تارت موکا

مرحله اول

برای تهیه موکا تارت خوشمزه، کره را 30 دقیقه قبل از یخچال خارج کرده و اجازه دهید به دمای محیط برسد. سپس کره را که به دمای محیط رسیده است در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله دوم

حالا پودر قند را داخل کاسه الک کرده و وانیل را به آن اضافه کنید. در مرحله بعد مواد را در کاسه همزن برقی با سرعت بالا به مدت 5 تا 7 دقیقه مخلوط کنید تا مخلوط کره کرم رنگ شود سپس زرده تخم مرغ را به کاسه اضافه کنید.

سطح سوم

سپس دوباره مواد را در ظرف هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شود سپس ظرف را چند بار بین کار جابه جا می کنیم تا زرده یکدست مخلوط شود و بوی نامطبوع تخم مرغ از بین برود.

مرحله چهارم

در این مرحله آرد را به همراه پودر کاکائو و پودر قهوه و نشاسته ذرت در صافی بریزید و 3 بار الک کنید سپس در 4 مرحله به ظرف اضافه کنید و با لیسک خوب هم بزنید تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید.

مرحله پنجم

وقتی کاسه خمیر نرمی پیدا کرد، تکه های شکلات نسوز را به کاسه اضافه کنید و با نوک انگشتان ورز دهید تا مواد با هم ترکیب شوند. حالا خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و با وردنه باز کنید.

مرحله ششم

سپس خمیر را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. بعد از این مدت فر را با دمای 170 درجه روشن می کنیم تا کاملا گرم شود و بعد از آن خمیر را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله هفتم

حالا خمیر را بین دو تکه کاغذ پخت قرار می دهیم و با وردنه پهن می کنیم. سپس خمیر را با قالب های کوچک بیضی شکل تارت فرم می دهیم سپس خمیر را به همان شکل فیکس می کنیم سپس با چنگال ته خمیر را سوراخ می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله قالب ها را داخل قالب می گذاریم و قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس تارت ها را به مدت 15 دقیقه در فر می گذاریم تا کاملا بپزند. پس از این مدت، قالب را از فر خارج کنید.

مرحله نهم

حالا اجازه دهید تارت ها کاملا خنک شوند سپس آن ها را از تابه خارج کنید. سپس داخل تارت ها را با فیلینگ کاراملی پر می کنیم و روی آنها را با تکه های شکلات می پاشیم و با شکلات سفید تزئین می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا