آشپزی

طرز تهیه ترشی گل کلم +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه ترشی گل کلم

ترشی گل کلم یکی از زیباترین و خوشمزه ترین ادویه های ایرانی است که معمولا در فصل پاییز تهیه می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی گل کلم ساده برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای ترشی گل کلم
گل كلم 1 قطعه
هویج 500 گرم
یک ساقه کرفس 1 بسیاری
ترشی سیب زمینی 500 گرم
سرکه 1 تا 2 فنجان
فلفل تند 4 عدد
خیار قلمی 400 گرم
ترخون 3 شاخه
نمک و زردچوبه کافی

طرز تهیه ترشی گل کلم

مرحله اول

برای تهیه کلم ترش ابتدا گل کلم را به صورت گلچه های کوچک برش دهید سپس آن را خوب بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس هویج را به صورت سنگ های قیمتی برش می دهیم.

مرحله دوم

هویج را بعد از شستن در آبکش بریزید. سپس سیب زمینی ترشی را به همراه ساقه کرفس و خیار نگینی خرد می کنیم و در آبکش می گذاریم تا مانند سایر مواد خشک شود.

سطح سوم

برای سرعت بخشیدن به کار می توانیم به جای گذاشتن در آبکش، مواد را با یک پارچه تمیز خشک کنیم. سپس یک ظرف شیشه ای درب دار را می شوییم و با دستمال خوب خشک می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که دلیل خشک شدن شیشه و مواد این است که رطوبت باعث کپک زدن ترشی می شود. پس از خشک شدن کامل مواد، آنها را در ظرف مناسبی ریخته و مخلوط کنید.

مرحله پنجم

حالا مقداری زردچوبه و در صورت تمایل مقداری گلپر به مواد ترشی اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس نیمی از ترخون را کف ظرف شیشه ای می ریزیم سپس تمام مواد داخل ظرف را روی ترخون می ریزیم.

مرحله ششم

باید فلفل تند را با مواد داخل ظرف بریزیم. سپس باقی مانده ترخون را روی مواد قرار می دهیم سپس 1 قاشق غذاخوری نمک را داخل سرکه می ریزیم و هم می زنیم تا نمک کاملا در سرکه حل شود.

مرحله هفتم

حالا مخلوط سرکه و نمک را به مواد مرینیت شده اضافه می کنیم. اگر می خواهیم ترشی زیاد تند نباشد، می توانیم نصف پیمانه را با سرکه و بقیه را با آب جوشیده خنک شده بریزیم.

مرحله هشتم

در آخر درب ظرف را محکم می بندیم تا هوا وارد نشود سپس در جای خشک و خنک و دور از آفتاب قرار می دهیم تا ترشی آماده شود. حدود 12 هفته بعد ترشی ما آماده مصرف است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا