آشپزی

طرز تهیه تریلیچه ترکیه ای با دستور پخت محرمانه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه تریلیچه ترکیه ای را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه تریلچه ترکی

در دنیای دسرهای شیرین و پر طعم، تریله ترکی جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده است. این دسر پرطرفدار و خوشمزه که ریشه در فرهنگ غنی آشپزی ترکیه دارد، توانسته محبوبیت زیادی در بین دوستداران شیرینی در سراسر جهان به دست آورد. طرز طبخ تریلیش ترکی، با بافت و طعم نرم و لطیف خود که شما را به سفری خارق العاده در خیابان های استانبول می برد، تجربه ای استثنایی را برای هر آشپزخانه ای به ارمغان می آورد. امروز در و در آخر سایت آموزشیمی خواهیم قدم به قدم شما را در تهیه این دسر خوشمزه همراهی کنیم. پس با ما همراه باشید تا با هم این دسر شگفت انگیز را تهیه کنیم.

طرز تهیه تریل ترکی با پخت کیک اسفنجی شروع می شود سپس آن را در سس خامه آغشته کرده و با خامه و سس کارامل می ریزند. برای داشتن بهترین طعم توصیه می شود این دسر را از شب قبل تهیه کنید تا طعم آن کاملاً مزه دار شود.

مواد لازم برای کیک اسفنجی اندازه ی
شکر پودر شده 1 فنجان پاپریکا
تخم مرغ در دمای اتاق 4 عدد
وانیل نوک یک قاشق چای خوری
آرد سفید 1 فنجان
پودر خمیرمایه 2 قاشق چایخوری
مواد لازم برای سس خامه ای
اندازه ی
شیر نر 2 لیوان و نیم
کرم رنگ 200 گرم
مواد لازم برای سس کارامل
اندازه ی
شکر پودر شده 1 فنجان
روغن در دمای اتاق 50 گرم
کرم رنگ 1 فنجان

طرز تهیه تریلچه ترکی

مرحله 1: آماده سازی کیک اسفنجی

ابتدا تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ بریزید و وانیل و پودر قند را اضافه کنید. با همزن برقی مواد را به مدت 5 دقیقه با دور تند هم بزنید تا مخلوط کاملا سفت و کرم رنگ شود. این فرآیند به ایجاد یک بافت سبک و مطبوع برای کیک کمک می کند، سپس آرد و بکینگ پودر را در مخلوط الک کرده و به آرامی مخلوط کنید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. این کار را با دقت انجام دهید تا حباب های هوا حفظ شود. مایه کیک را در قالب پیرکس 20*20 سانتی متری که از قبل با روغن چرب کرده اید بریزید و به مدت 30 تا 45 دقیقه در فری که از قبل با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کرده اید قرار دهید. دقت کنید که حرارت فر فقط از پایین فعال باشد تا کیک به طور یکنواخت بپزد.

مرحله 2: تهیه سس خامه ای

در قابلمه ای شیر و خامه را برای صبحانه مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. اجازه دهید خامه به آرامی در شیر ذوب شود تا مخلوطی یکدست شود. این مرحله باید با دقت انجام شود تا خامه به خوبی با شیر ترکیب شود و سس یکدست و بدون دانه داشته باشید. بعد از اینکه خامه کاملا آب شد شیر در حال جوش را از روی اجاق بردارید و بگذارید مخلوط به مدت یک ربع در دمای اتاق خنک شود. این فرآیند به تعادل دمای سس کمک می کند و آن را برای ریختن روی کیک آماده می کند.

مرحله 3: سس را به کیک اضافه کنید

بعد از خنک شدن کامل کیک اسفنجی، سس خامه ای را به آرامی روی سطح کیک اسفنجی بریزید. این کار را به طور یکنواخت انجام دهید تا تمام قسمت های کیک به خوبی سس را جذب کند. اجازه دهید کیک حداقل بیست دقیقه استراحت کند تا سس به خوبی در بافت کیک نفوذ کند و آن را مرطوب و خوش طعم کند. این مرحله برای ایجاد بافت نرم و آبدار کیک بسیار مهم است.

مرحله 4: رویه خامه را آماده کنید

برای تهیه رویه خامه ای 300 گرم از خامه قنادی را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد و بافت نرم و پفکی ایجاد کند. این خامه باید آنقدر سبک باشد که به راحتی روی کیک پخش شود. بعد از آماده شدن خامه، آن را به آرامی و به طور یکنواخت روی کیک پخش کنید تا لایه ای زیبا و خوشرنگ ایجاد شود.

مرحله 5: سس کارامل را آماده کنید

برای تهیه سس کارامل پودر قند را در تابه نچسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. اجازه دهید پودر شکر به آرامی ذوب شود و زمانی که بیشتر آن ذوب شد به آرامی هم بزنید تا همه پودر شکر ذوب و ترکیب شوند سپس کره و خامه را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا مخلوط شوند.مخلوط کاملاً یکدست و یکدست شود. این سس کارامل قبل از استفاده برای تزئین کیک باید به خوبی سرد شود.

مرحله 6: کیک را تزئین کنید

بعد از اینکه خوب سرد شد، سس کارامل را به آرامی و یکنواخت روی خامه بریزید. این لایه نهایی به دسر شما ظاهری براق و جذاب می بخشد و طعم لطیف کاراملی را به آن اضافه می کند که آن را برای همه کسانی که آن را می خورند تجربه ای دلپذیر می کند.

مرحله هفتم: بگذارید کیک استراحت کند

بعد از تزیین کیک را برای چند ساعت یا بهتر است از عصر تا صبح در یخچال قرار دهید. این زمان استراحت باعث می شود سس ها به خوبی در بافت کیک نفوذ کرده و آن را صاف و مرطوب کنند. این مرحله لازم است تا دسر شما به بهترین شکل ممکن آماده سرو شود.

مرحله هشتم: کیک را سرو کنید

بعد از زمان استراحت کیک آماده سرو است. آن را از یخچال خارج کرده و به قطعات دلخواه برش دهید. هر لقمه ای از این دسر غنی و خوشمزه را با ذوق سرو کنید و لذت ببرید. Trilliche ترکی شما اکنون آماده است تا هر مهمانی را به جشن تبدیل کند و لبخند را بر لبان همه نشان دهد.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا