آشپزی

طرز تهیه ته انداز کتف و بال مرغ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز پخت شانه و بال مرغ

ته اناز کتاف و بال مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با دستور پخت های مختلف می توانید آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز پخت شانه و بال مرغ برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
بال و شانه مرغ 12 عدد
پیاز 1 قطعه
زعفران آب پز 2 قاشق غذاخوری
سس سفید 1 قاشق غذاخوری
برنج 4 لیوان
روغن مایع کافی
نمک و فلفل و زردچوبه کافی

طرز پخت شانه و بال مرغ

مرحله اول

برای تهیه سس لذیذ شانه و بال مرغ، ابتدا پیاز را پوست گرفته و بشویید، سپس آن را به صورت ورقه های درشت برش دهید و همراه با شانه و بال مرغ در یک کاسه عمیق قرار دهید.

مرحله دوم

در این مرحله نمک، فلفل، زردچوبه، کره مایع، سس سفید و زعفران دم کرده را به شانه و بال مرغ اضافه کنید و با دست به مدت 5 دقیقه ماساژ دهید تا مواد جذب شانه و بال شود.

سطح سوم

حالا روی کاسه را با شانه و بال ها سلفون بپوشانید، سپس به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال بگذارید تا کتف و بال ها طعم دار شوند. سپس بعد از این مدت شانه و بال را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم روغن خوب داغ شود. سپس شانه و بال ها را در تابه می گذاریم و خوب سرخ می کنیم.

مرحله پنجم

حالا شانه ها و بال ها را برمی گردانیم و کمی تفت می دهیم سپس از تابه خارج می کنیم. سپس یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر می کنیم و 1 قاشق چایخوری نمک به آن اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم.

مرحله ششم

در این مرحله اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد. سپس برنج را شسته سپس به قابلمه اضافه می کنیم و به مدت 8 تا 12 دقیقه در آب جوش می گذاریم تا پخت اولیه آن تمام شود.

مرحله هفتم

حالا بعد از گذشت این مدت زمانی که برنج دور برنج نرم شد و مغز آن کمی چسبناک شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس برنج را در آبکش ریخته و آبکشی می کنیم. سپس یک رگ مناسب را انتخاب می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله کمی روغن مایع و زعفران دم کرده را داخل قابلمه بریزید و بالها را در قابلمه از طرفی که کمتر سرخ شده است قرار دهید، برنج آبکش شده را روی آن بریزید و برنج را با پشت قاشق مخلوط کنید.

مرحله نهم

حالا شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس درب قابلمه را با درب می بندیم و روی قابلمه می گذاریم. سپس قابلمه را برای پخش روی شعله می گذاریم و اجازه می دهیم برنج به مدت 45 دقیقه بجوشد.

مرحله دهم

در نهایت بعد از این مدت قابلمه را از روی اجاق برداشته سپس در ظرف مورد نظر برمی گردانیم. در آخر شانه و بال مرغ را با سیب زمینی سرخ شده و ماست سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا