آشپزی

طرز تهیه ته چین گردو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه فیلینگ گردو

تهین گردو یکی از غذاهای خوش طعم، لذیذ و پرطرفدار است که به روش های مختلفی تهیه می شود. این غذای لذیذ بسیار شیک و مناسب برای مهمانی ها و مهمانی ها، بسیار راحت درست می شود و طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شیرینی اسپند به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
گردو 1 مشت
پیاز 2 عدد
زرشک 2 مشت
بادمجان 2 عدد
برنج 3 فنجان
پودر دارچین کافی
مواد لازم برای کف مقدار مواد
زرده 3 عدد
تخم مرغ کامل 1 قطعه
ماست 3 قاشق غذاخوری
گل سرخ 1 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز کافی
کره ذوب شده 50 گرم
نمک کافی

طرز تهیه فیلینگ گردو

مرحله اول: بادمجان ها را خرد کرده و نمک بزنید

ابتدا بادمجان های تمیز را بشویید سپس پوست بگیرید و بادمجان ها را دایره برش دهید و در ظرفی بریزید سپس نمک بپاشید و با آنها مخلوط کنید و نیم ساعت تا یک ساعت کنار بگذارید تا تلخی بادمجان ها از بین برود.

مرحله 2: بدست آوردن تلخی بادمجان ها با قرار دادن آنها در مخلوط آب نمک

برای از بین بردن تلخی بادمجان ها می توانید گرد بادمجان ها را در مخلوط آب و نمک قرار دهید و به مدت یک ساعت در مخلوط آب نمک بگذارید تا تلخی آن ها گرفته شود.

مرحله 3: پیاز را خرد کرده و در تابه با روغن داغ تفت دهید

سپس پیاز را پوست گرفته و شسته و به صورت خلالی و ریز خرد کنید سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس پیاز خرد شده را در تابه بریزید و تفت دهید تا سبک شود. و شیشه ای

مرحله چهارم: گردوها را به اندازه های مناسب خرد کنید

سپس مقداری گردو را با دست آسیاب کنید، همچنین می توانید از آسیاب دستی برای آسیاب گردو استفاده کنید، دقت کنید که گردوها خیلی پودری نباشند و فقط باید آنقدر آسیاب کنید که با هر وسیله ای که من در دسترس دارم زیر دندانتان احساس کنید.

مرحله 5: گردوی خرد شده و زردچوبه را به تابه اضافه کنید

پس از طلایی شدن پیاز، گردوهای خرد شده را در ماهیتابه بریزید، کمی تفت دهید تا بوی آن گرفته شود و روغن آن خارج شود، سپس مقداری زردچوبه را در تابه بریزید و کمی تفت دهید تا زردچوبه تغییر رنگ دهد و عطر آن بیرون بیاید.

مرحله ششم: زرشک را در تابه آسیاب کرده و تفت دهید

سپس مقداری زرشک به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید تا زرشک کمی نرم شود و همه مواد داخل تابه خوب مخلوط شوند سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید سپس در تابه دیگری کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید

مرحله هفتم: دو طرف بادمجان ها را در تابه سرخ کنید

وقتی روغن داغ شد بادمجان ها را که تلخی آنها کاملاً از بین رفته است در تابه ای بریزید و در روغن داغ سرخ کنید، وقتی یک طرف بادمجان ها کاملا طلایی شد آنها را برگردانید تا طرف دیگر سرخ شوند. سرخ شده اند آنها را از ماهیتابه بردارید.

مرحله هشتم: زعفران را به مقدار مناسب بجوشانید

سپس در ظرف کوچکی مقداری زعفران بریزید، مقداری آب جوش به آن اضافه کنید، بگذارید زعفران دم بکشد و غلیظ شود، مقدار زعفران مصرفی بستگی به ذائقه و ذائقه خودتان دارد و هر چه بیشتر باشد رنگ، عطر و طعم بهتری دارد. از غذا

مرحله نهم: برنج و مقداری نمک را در یک قابلمه آب جوش بریزید

سپس در قابلمه ای مقداری آب بریزید، قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند، مقداری نمک به آن اضافه کنید، سپس برنجی را که از شب قبل در آب خیس کرده بودید و نمک را در قابلمه بریزید و مقداری روغن به آن اضافه کنید. اضافه کردن.

مرحله 10: برنج را بپزید و آبکش کنید

اجازه دهید برنج با آب حدود 6-7 دقیقه بجوشد تا غلظت آن کمی بپزد و زیاد شود، سپس برنج را آبکش کنید و در سبد بریزید و کیت را کنار بگذارید.

مرحله یازدهم: تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و تخم مرغ ها را مخلوط کرده و زعفران را به تخم مرغ ها اضافه کنید.

سپس زرده ها و تخم مرغ های کامل را در ظرفی ریخته و با چنگال هم می زنیم تا گلوله و کاملاً یکدست شوند سپس کمی زعفران پخته شده به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و یکی می شوند.

مرحله 12: گلاب را به روش حمام آب در مخلوطی از مواد و کره ذوب شده آسیاب کنید

پس طبق ذائقه خود مقداری گلاب روی مخلوط بریزید و هم بزنید تا عطر گلاب به مواد بپیچد سپس در قابلمه ای کوچک مقداری روغن بریزید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا روغن ذوب شود.

مرحله 13: ماست را به مخلوط مواد زیر اضافه کنید

سپس کره را به مخلوط قیمه اضافه کنید و هم بزنید تا عطر کره به مواد برسد و آنها را خوش طعم کند، سپس مقداری ماست را به مخلوط قیمه اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند از ماست پرچرب و شیرین استفاده کنید.

مرحله چهاردهم: به مخلوط مواد زیر نمک اضافه کنید و نیمی از برنج را با مواد زیر مخلوط کنید

سپس مقداری نمک روی مخلوط مواد بپاشید، همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا بافت یکنواختی به دست آید، نصف برنج آبکش شده را داخل مخلوط مواد ریخته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند، عطر و طعم مواد برنج بخورید. .

مرحله 15: برنج را که با مواد زیر مخلوط شده است در قابلمه بریزید و بادمجان ها را روی آن بچینید.

نصف دیگر برنج را سفید بگذارید سپس داخل قابلمه ای مقداری روغن بریزید سپس برنج مخلوط با مواد را داخل قابلمه بریزید و سطح آن را کاملا صاف کنید سپس بادمجان های سرخ شده را روی سطح برنج بچینید تا همه برنج پوشیده شده است

مرحله 16: مخلوط دارچین و شاه توت و گردو را به برنج اضافه کنید

سپس به سلیقه و ذائقه خود پودر دارچین را روی برنج و بادمجان ها بپاشید و سپس مخلوط زرشک و گردو و پیاز را روی بادمجان ها بریزید و پهن کنید و یک لایه از مخلوط را روی برنج درست کنید و لبه های برنج را بپوشانید. . خالی بگذارید.

مرحله هفدهم: برنج سفید را روی مواد بریزید و برنج را به مدت مناسب بپزید

سپس روی تمام مواد یک لایه برنج سفید بریزید و سطح آن را صاف کنید سپس در قابلمه را محکم با درب ببندید و در قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس برنج را به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزید.

مرحله 18: قابلمه را در بشقاب سرو برگردانید و برنج را داخل قالب بریزید.

پس از اینکه گردوها خوب پخته و آماده شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و در قابلمه را باز کنید و در قابلمه را برگردانید تا گردوها از فرم خارج شوند و در ظرف سرو قرار دهید.

مرحله نهم: پای را با قیمه تزیین کرده و سرو کنید

سپس کف گردو را با برگ نعناع و ریحان و شوید تازه تزیین کنید سپس این غذای خوشمزه و شیک را که طرفداران زیادی دارد برای پذیرایی و مهمانی با سالاد و ترشی و انواع دارچین و تزیین سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا