آشپزی

طرز تهیه توپک سیب زمینی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه توپک سیب زمینی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه گلوله های سیب زمینی

توپک سیب زمینی یکی از غذاهای لذیذ و بین المللی است که با دستور پخت و مواد اولیه مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه گلوله های سیب زمینی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سیب زمینیها 5 تکه
پیاز 1 قطعه
یک تخم مرغ 2 عدد
جعفری 3 قاشق غذاخوری
پیتزا با پنیر 2 لیوان
آرد سفید کافی
آرد سوخاری کافی
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و پودر سیر کافی

طرز تهیه گلوله های سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه توپک های سیب زمینی خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را بشویید و در قابلمه آب بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید سپس اجازه دهید سیب زمینی ها بجوشد.

مرحله دوم

حالا جعفری را شسته و ریز خرد می کنیم سپس پیاز را به صورت حبه های ریز رنده می کنیم و از صافی رد می کنیم تا آب اضافی آن گرفته شود. وقتی سیب زمینی ها پخته شد، آن ها را از قابلمه خارج کنید.

سطح سوم

سپس سیب زمینی ها را پوست گرفته و ریز رنده کنید، سپس همراه با پیاز و جعفری در ظرف مناسبی بریزید. حالا مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر و یک عدد تخم مرغ را در کاسه اضافه کنید.

مرحله چهارم

حالا مواد را خوب ورز می دهیم تا مخلوط و یکدست شوند، سپس تخم مرغ باقی مانده را با چنگال خوب هم می زنیم تا گلوله ها گرفته شود. سپس توپ را به اندازه یک گردو بزرگ از مواد جدا می کنیم و وسط آن را گود می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله داخل گلوله ها مقداری پنیر پیتزا می ریزیم و جمع می کنیم سپس در آرد سفید و تخم مرغ و آرد سوخاری میغلتانیم تا سرخ شوند. حالا ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله ششم

سپس مقداری روغن مایع به ماهیتابه اضافه می کنیم تا گلوله ها در آن غوطه ور شوند، سپس اجازه می دهیم روغن خوب داغ شود. در آخر گلوله ها را داخل روغن می ریزیم و کاملا سرخ می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا