آشپزی

طرز تهیه تپسی کباب با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه تپسی کباب را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه سینی کباب

کباب تپسی یکی از غذاهای اصلی ترکیه است که شباهت زیادی به کباب دارد تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را ببینید. طرز تهیه سینی کباب برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای 2 نفر
گوشت چرخکرده 250 گرم
سیر 1 قرص
جعفری 2 تا 3 قاشق غذاخوری
پیاز 2 عدد
بادمجان 1 قطعه
گوجه فرنگی 2 عدد
فلفل سبز تند 3 عدد
آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و ادویه کاری کافی

طرز تهیه سینی کباب

مرحله اول

برای تهیه سینی کباب خوشمزه ابتدا گوشت را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم سپس در چرخ گوشت گذاشته و در ظرف مناسبی چرخ می کنیم. سپس پوست 1 عدد پیاز را جدا می کنیم سپس می شوییم.

مرحله دوم

حالا پیاز را با دندان های ریز رنده شده رنده می کنیم. سپس سیر را پوست گرفته و به اندازه یک پیاز رنده کنید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. سپس جعفری را شسته و در آبکش می گذاریم.

سطح سوم

در این مرحله بگذارید آب اضافی جعفری کاملاً کشیده شود. سپس جعفری را روی گوشت پز می چینیم و نگینی خرد می کنیم و به همراه نمک و آرد سوخاری و فلفل سیاه و ادویه کاری به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مخلوط گوشت چرخ کرده را با دست خوب ورز می دهیم تا مواد با هم ترکیب شوند و به هم بچسبند. سپس روی کاسه گوشت را با سلفون بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه در یخچال بماند.

مرحله پنجم

در این مرحله بادمجان ها را می شوییم سپس درپوش آن را برداشته و قاچ می کنیم. سپس حلقه های بادمجان را در ظرف آب و نمک می ریزیم و اجازه می دهیم 20 دقیقه بماند.

مرحله ششم

حالا بعد از گذشت این مدت که تلخی بادمجان ها کاملا از بین رفت، آنها را در آبکش می ریزیم و می گذاریم آب اضافی آنها گرفته شود. سپس فر را روی 200 درجه سانتیگراد قرار می دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله اجازه دهید فر کاملا گرم شود. سپس در ظرف مناسب فر برش های بادمجان را بچینید و مواد گوشتی را روی آن ریخته و پخش کنید سپس گوجه ها را بشویید.

مرحله هشتم

حالا فلس های پیاز باقی مانده را جدا می کنیم و می شوییم، سپس همراه با گوجه فرنگی به 6 قسمت تقسیم می کنیم و روی گوشت می گذاریم. سپس فلفل سبز را بشویید و از وسط نصف کنید و روی گوشت قرار دهید.

مرحله نهم

در آخر ظرف را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس سینی را به مدت 45 دقیقه در فر می گذاریم تا کاملا بپزد. بعد از این مدت ظرف را از فر خارج می کنیم سپس کباب را با نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا