آشپزی

طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی

تیرامیسو شکلاتی یکی از دسرهای خوشمزه و شیک است که تهیه آن بسیار آسان است، این دسر خوشمزه و پرطرفدار قوام سبک و لطیفی دارد که برای سرو بسیار مناسب است، تیرامیسو شکلاتی را می توانید به روش های مختلفی تهیه کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی در ادامه مطلب سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
یک تکه شکلات 280 گرم
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
بیسکویت لیدی فینگر 1 بسته
ماسکارپونه یا پنیر خامه ای 200 گرم
شکر پودر شده بین نصف تا 1 فنجان
خامه زده شده 1 فنجان

طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی

مرحله 1: شکلات را به روش حمام آب ذوب کنید

ابتدا مقداری شکلات را در ظرفی بریزید و ظرف را روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا شکلات ذوب و یکدست شود سپس شکلات ذوب شده را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله 2: مخلوط پنیر و شکر را آماده کنید

در مرحله بعد مقداری پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونه را در ظرف دیگری بریزید و مقداری پودر قند اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملا مخلوط شده و پودر قند حل شود سپس مقداری پودر کاکائو به مواد اضافه کنید.

مرحله 3: فرم دادن به کرم

حالا مقداری از خامه را در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا خوب فرم بگیرد تا جای تیغه های همزن روی آن بماند و اگر کاسه را برگردانید نریزد سپس خامه فرم گرفته را به مایه اضافه کنید. مخلوط

مرحله 4: پنیر و خامه را با شکلات مخلوط کنید

سپس مخلوط پنیر خامه ای را به آرامی هم بزنید تا کاملا یکدست شود و بافت صافی به دست آید، وقتی مخلوط پنیر آماده شد، مخلوط را به شکلات آب شده اضافه کنید، خوب هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله 5: بیسکویت های خانم را اضافه کنید

در مرحله بعد بیسکویت های لیدی را به قطعات کوچکتر خرد کنید مثلا هر بیسکویت را به دو یا سه قسمت تقسیم کنید و داخل مخلوط بریزید سپس مخلوط را خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شود و مواد شکلاتی به خورد بیسکویت ها برود.

مرحله ششم: قالب را آماده کرده و در یخچال قرار دهید

سپس سلفون را در قالب مورد نظر قرار دهید به طوری که کف و کناره های قالب را کاملا بپوشاند سپس مخلوط مواد را داخل قالب ریخته و سطح آن را صاف کنید سپس قالب را در یخچال بگذارید تا تیرامیسو شکل خودش را بگیرد و بافت، سازگار باشد

مرحله هفتم: مراحل پایانی فیکس کردن بافت تیرامیسو

حدود 8 ساعت طول می کشد تا دسر سفت شود سپس قالب را از یخچال خارج کرده و با استفاده از لبه های سلفون دسر را از قالب خارج کرده سپس به آرامی سلفون را از روی آن جدا کرده و دسر را در ظرف دیگری قرار دهید.

مرحله هشتم: سطح تیرامیسو را با پودر کاکائو و خامه تزئین کنید

سپس با یک الک کوچک مقداری پودر کاکائو الک کنید تا کاملا سطح و دور دسر را بپوشاند سپس مقداری خامه فرم گرفته را داخل قیف با مایه دلخواه بریزید و روی دسر را با خامه فرم گرفته به شکل دلخواه تزیین کنید.

مرحله نهم: تزیین و سرو نهایی تیرامیسو

سپس روی خامه را با چند دایره موز یا توت فرنگی، گردوی خرد شده، پودر پسته، پودر نارگیل یا تکه های شکلات تزئین کنید، سپس تیرامیسو شکلاتی را به شکل و اندازه دلخواه برش دهید و چند برش از آن را در قالب مناسب قرار دهید. در نهایت تیرامیسو شکلاتی را به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای یک مهمانی چای سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا