آشپزی

طرز تهیه جعفری پلو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه برنج با جعفری

جعفری پلو یکی از سبزی پلوهای خوشمزه و منحصر به فرد است که به دلیل سبزی داخل آن بسیار مقوی و سرشار از ویتامین است. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه برنج با جعفری برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای 2 نفر
برنج 2 فنجان
جعفری خرد شده 2 فنجان
سینه یا ران مرغ 200 گرم
پیاز متوسط 1 قطعه
سیر 2 قرص
لیمو 1 قطعه
نمک و زردچوبه 2/3 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل و سیر 2/3 قاشق چایخوری
ادویه دارچین و مرغ 2/3 قاشق چایخوری
تخم گشنیز و پودر فلفل قرمز 2/3 قاشق چایخوری
فلفل کافی
روغن چاشنی 1 قاشق

طرز تهیه برنج با جعفری

مرحله اول

ابتدا گوشت مرغ را که بنا به ذائقه خود می توانید از ران، سینه یا فیله مرغ استفاده کنید به اندازه های دلخواه برش دهید و در دیس بچینید سپس پیاز را پوست گرفته و بشویید و نگینی خرد کرده و در ظرف بگذارید.

مرحله دوم

سپس مرغ و پیاز را کاملا با هم مخلوط کرده و سپس یک عدد لیموی تازه را شسته و از وسط نصف کرده و آب آن را روی مرغ ها بریزید تا کاملا به خورد مرغ ها برود و طعم و عطر لیمو به خوبی در مواد پخش شود. از آب لیمو استفاده کنید

سطح سوم

سپس نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل، پودر سیر، دارچین، ادویه مرغ، زیره و پودر پاپریکا را به مرغ ها اضافه کرده و هم می زنیم تا طعم ادویه ها به طور کامل در مواد پخش شود و می خورند، سپس یک عدد روغن کمی روی مواد بریزید.

مرحله چهارم

سپس همه مواد را خوب مخلوط کنید و روی کاسه را با سلفون یا فریزر بپوشانید و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ ها مزه دار شوند و عطر و طعم همه ادویه ها کاملا به خورد مرغ ها برود سپس میل کنید. آن را از یخچال خارج کنید.

مرحله پنجم

سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا داغ شود و سپس مرغ ها را در آن سرخ کنید تا همه قسمت های آن طلایی شود، سپس سیرهایی را که از قبل ریز خرد کرده اید در تابه بریزید و تفت دهید تا کاملا طلایی شود. بو می دهد سیر پخش می شود

مرحله ششم

سپس جعفری شسته و خشک شده را نگینی خرد کرده و در تابه می گذاریم و به مدت 10 دقیقه خوب تفت می دهیم تا سرخ شده و رنگ آنها تیره شود.

مرحله هفتم

حالا در قابلمه ای مقداری آب جوش بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و سپس برنجی را که از شب قبل در آب خیس کرده بودید در قابلمه بریزید و مقداری نمک و مقداری روغن به آن اضافه کنید و بگذارید 6 تا 7 دقیقه بپزد. غلیان

مرحله هشتم

سپس برنج را آبکش کرده و کنار می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود، سپس در قابلمه دیگری مقداری روغن بریزید و کف و کناره قابلمه را خوب چرب کنید، سپس یک لایه نان یا برش های سیب زمینی کف قابلمه برای ته دیگ بگذارید. از گلدان

مرحله نهم

سپس یک لایه برنج کف قابلمه بریزید و سطح آن را صاف کنید سپس یک لایه از مواد متوسط ​​را روی برنج بریزید و آن را پخش کنید تا کاملا سطح برنج را بپوشاند سپس یک لایه دیگر برنج بریزید و مواد متوسط، به همین ترتیب ادامه دهید تا برنج تمام شود.

مرحله دهم

توجه داشته باشید که لایه آخر برنج است، وقتی همه مواد آماده شد، مقداری روغن کرمانشاهی روی برنج بریزید و با قلم مو روی آن بریزید، سپس درب قابلمه را ببندید و روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید برنج بپزد و مرغ ها خوب بپزند. و آماده . .

مرحله یازدهم

سپس برنج را حدود 45 دقیقه تا یک ساعت می‌جوشانیم و مرغ‌ها را خوب می‌پزیم، سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و در ظرف مناسبی برمی‌گردانیم تا ور بیاید و با مقداری جعفری و برگ نعنا تزیین می‌کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا