آشپزی

طرز تهیه حلوای اوماج با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه حلوای اوماج را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه حلوای امای

حلوای اوماج یکی از انواع حلوای سنتی ایرانی است که در اصل متعلق به استان های مازندران است برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای امای برای و سرگرمی روز سایت همراه باشید

مواد لازم برای حلوا Umai
ارد 4 لیوان
کره سفت یا کره صاف 1 فنجان
شیر نر 1 فنجان
مواد لازم شربت
قند 2 لیوان
اب 2 لیوان
زعفران آب پز 4 قاشق غذاخوری
گل سرخ ½ فنجان
پودر هل 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه حلوای امای

مرحله اول

برای تهیه حلوای اوماج ابتدا آرد را در تابه بزرگی بریزید سپس با سمپاش یا با دست شیر ​​را روی آرد بپاشید. سپس آرد را با دست به مدت 20 دقیقه ورز دهید تا شبیه گلوله های کوچک (umai) شود.

مرحله دوم

سپس آرد گلوله ای را ابتدا از یک الک بزرگ و سپس از یک الک کوچکتر رد می کنیم و امواج ریز را از امواج درشت جدا می کنیم. سپس آنها را در محیط قرار می دهیم تا کاملا خشک شوند.

سطح سوم

برای اینکه این گلوله های آرد زودتر خشک شوند، بهتر است هر 30 دقیقه آنها را بچرخانید. سپس برای تهیه شربت، شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملا حل شود.

مرحله چهارم

بعد از اینکه شکر کاملا در آب حل شد و شربت شروع به جوشیدن کرد، زعفران دم کرده را به همراه گلاب و هل به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید شربت ۵ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بجوشد تا آماده شود.

مرحله پنجم

در این مرحله شربت را از روی حرارت بردارید و شروع به تهیه حلوا کنید. برای این کار روغن را در تابه مناسبی می ریزیم و می گذاریم داغ شود سپس امواج بزرگی را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا باید اوماج ها را سرخ کنیم تا قهوه ای شوند سپس حرارت زیر تابه را کم کرده و اماج کوچک را به تابه اضافه کرده و حلوا را ۲۰ دقیقه دیگر تفت می دهیم تا مواد یکدست شوند.

مرحله هفتم

اگر بخواهیم رنگ حلوا تیره تر شود می توانیم مدت بیشتری پخت را ادامه دهیم. سپس شربت را در سه مرحله به تابه اضافه می کنیم و مواد را مدام هم می زنیم تا حلوا یکدست شود.

مرحله هشتم

وقتی حلوا به غلظت مناسب رسید، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. سپس یک تابه لبه دار را با کمی روغن چرب کنید و حلوا را داخل آن بریزید سپس حلوا را به طور یکنواخت در تابه پخش کنید.

مرحله نهم

در انتها با پشت قاشق حلوا را صاف می کنیم و بعد از آن می توانیم حلوا را همانطور که هست سرو کنیم و یا برای زیباتر شدن حلوا با چاقو برش بزنیم و در ظرف دلخواه بچینیم. .


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا