طرز تهیه حلوای ایرمیک +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه حلوا ارمیک
حلوای ایرمیک یکی از انواع حلواهای خوشمزه و جشن است که بافت متفاوتی دارد آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه حلوا ارمیک برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم حلوای ایرمیک |
|
آرد سمولینا | 2 فنجان |
قند | 1.5 فنجان |
کره | 125 گرم |
روغن مایع | ½ فنجان |
شیر نر | 3 لیوان |
گردو | 1 فنجان |
طرز تهیه حلوا ارمیک
مرحله اول
برای تهیه حلوای ایرمیک خوشمزه شروع به شربت می کنیم، برای این منظور شیر و شکر را در ظرف مناسبی ریخته و خوب هم می زنیم تا ذرات شکر کاملا در شیر حل شود.
مرحله دوم
حالا روغن مایع و کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود سپس آرد را به تابه اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه خوب تفت دهید تا قهوه ای شود و رنگ آن تغییر کند.
سطح سوم
وقتی آرد رنگ دلخواه را گرفت، گردوهای آسیاب شده را به تابه اضافه کنید و ۲ دقیقه تفت دهید، سپس شربت را کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا شربت به خورد حلوا برود.
مرحله چهارم
وقتی شربت جذب حلوا شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و درب ظرف را میبندند تا 10 دقیقه بجوشد. بعد از این مدت حلوا را به دلخواه تزئین کرده و سرو کنید. نوش جان.