آشپزی

طرز تهیه حلوای شیره خرما +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه آب حلوای خرما

حلوای خرما یک حلوای خوش طعم و لذیذ است که طعم بی نظیری دارد و خیلی راحت و سریع تهیه می شود. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه آب حلوای خرما برای سرگرمی روز همراه باشید

شیره حلوای خرما مواد لازم
آرد شیرینی پزی 1 فنجان
شیره خرما یا شیره انگور 1 و 3/1 لیوان
گل سرخ 2/3 لیوان
زعفران غلیظ 1/3 فنجان
کره 50 گرم
کره 1/3 فنجان

طرز تهیه آب حلوای خرما

مرحله اول

من آماده می کنم شیره خرما حلوا ابتدا مقداری زعفران را در ظرف کوچکی بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید و بگذارید دم بکشد و غلیظ شود سپس شیره خرما را در ظرفی بریزید و به ذائقه خود مقداری گلاب به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله دوم

اگر شیره خرما ندارید یا به سلیقه و ذائقه خود می توانید از شیره انگور استفاده کنید. مقدار گلاب کاملا به خودتان بستگی دارد و می توانید به دلخواه کمتر یا بیشتر گلاب را به حلوا اضافه کنید.

سطح سوم

سپس زعفران غلیظ آب پز شده را به آنها اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شوند، نیازی به جوشاندن مخلوط نیست، پس از گرم شدن مخلوط و مخلوط شدن کامل مواد، ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. .

مرحله چهارم

سپس در ظرفی دیگر آرد را الک کنید تا سبک و یکدست شود سپس در تابه ای مقداری روغن و کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود و با کره مخلوط شود و یکدست شود سپس آرد را به مخلوط آنها اضافه کنید. و سرخ می شوند

مرحله پنجم

آرد را به مدت نیم ساعت تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و بوی خامی آن از بین برود و کاملا با کره و روغن مخلوط شود سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید سپس در 3 مرحله آب میوه را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. با هم مخلوط کنید

مرحله ششم

سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط را چند دقیقه هم بزنید تا حلوا در وسط تابه جمع شود سپس آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید سپس حلوا را در ظرف دیگری بریزید و کنار بگذارید و بگذارید کمی در دمای اتاق خنک شود

مرحله هفتم

سپس حلوای خرما را در ظرف مناسبی بریزید و با کفگیر یا قاشق پهن کنید و سطح حلوا را صاف کنید و اطراف حلوا را با قاشق شکل دهید و با چنگال و کمی آب یا شیره خرما بکشید و انگور را روی آن قرار دهید. سمت کشتی در آخر روی حلوای خرما را با پودر پسته، پودر نارگیل، خلال بادام، تکه های گردو و تکه های فندق تزئین کرده و با چای سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا