آشپزی

طرز تهیه خاچاپوری +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه خاچاپوری

خاچاپوری یکی از پرطرفدارترین تنقلات بین المللی است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را ببینید. طرز تهیه خاچاپوری برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
آرد شیرینی سفید 3 لیوان
آب سرد 1 و ¼ فنجان
مخمر فوری 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
قند 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای خاچاپوری
پیتزا با پنیر 200 گرم
پنیر خامه ای 300 گرم
یک تخم مرغ کافی
مواد مورد نیاز برای دستمال سفره
یک تخم مرغ 1 قطعه
کنجد کافی

طرز تهیه خاچاپوری

مرحله اول

برای تهیه خاچاپوری خوشمزه ابتدا آرد سفید را در صافی می ریزیم و سپس در ظرف مناسبی الک می کنیم. در مرحله بعد مایه فوری را به همراه نمک و شکر به آرد اضافه کنید سپس مخلوط کنید.

مرحله دوم

حالا به مواد خشک آب سرد اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر نرمی به دست آید که به دست نچسبد. توجه داشته باشید که اگر خمیر خشک شد مقداری آب به آن اضافه کنید.

سطح سوم

در این مرحله مقداری روغن مایع روی خمیر بریزید سپس آن را خوب ورز دهید تا روغن جذب خمیر شود. سپس خمیر را روی سطح کار می گذاریم سپس 5 دقیقه ورز می دهیم تا خمیر یکدستی به دست آید.

مرحله چهارم

حالا خمیر را به همین ترتیب ورز می دهیم و روی سطح کار قرار می دهیم. در مرحله بعد یک کاسه شیشه ای روی خمیر می گذاریم سپس روی کاسه را با پارچه نخی می پوشانیم و اجازه می دهیم خمیر استراحت کند.

مرحله پنجم

در این مرحله برای مواد خاچاپوری ابتدا پنیر پیتزا را به همراه پنیر خامه ای در ظرف مناسبی قرار می دهیم. سپس مقداری نمک و فلفل و پودر سیر را به مواد پنیر اضافه کرده و مخلوط کرده و در یخچال قرار می دهیم.

مرحله ششم

حالا بعد از 1 ساعت که حجم خمیر دوبرابر شد کاسه رو از خمیر خارج میکنیم و ورز میدیم تا پف اضافیش گرفته بشه. سپس خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده و ورز دهید.

مرحله هفتم

در این مرحله هر ریش خمیر را به شکل بیضی با وردنه باز می کنیم. سپس خمیر را از دو طرف کمی پهن می کنیم سپس ابتدا و انتهای آن را جمع کرده و به هم می چسبانیم سپس به شکل قایق در می آوریم.

مرحله هشتم

حالا مواد خاچاپوری را از یخچال خارج می کنیم سپس داخل خمیر می ریزیم. سپس در ظرف مناسبی تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید تا قوام تخم مرغ جدا شود. سپس برس را در تخم مرغ فرو می کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله تخم مرغ را روی لبه های جمع شده خمیر می مالیم سپس روی آن را کنجد می پاشیم. سپس روی خمیر را با کیسه فریزر بپوشانید و 20 دقیقه استراحت دهید.

مرحله دهم

حالا فر را روی 160 درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم سپس میگذاریم فر کاملا گرم شود. سپس بعد از 20 دقیقه روی قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را داخل آن قرار دهید.

مرحله یازدهم

در این مرحله سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس نان ها را به مدت 30 دقیقه در فر می گذاریم تا دورشان طلایی و زیبا شود. بعد از این مدت نان را از فر خارج کنید.

مرحله دوازدهم

حالا وسط نان و پنیر را سوراخ می کنیم و وسط آن را تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و دوباره در فر می گذاریم سپس به مدت 10 دقیقه در فر می گذاریم تا سفیده کاملا بپزد.

مرحله سیزدهم

در نهایت پس از گذشت این مدت، خاچاپوری را از فر خارج کرده و به اندازه و شکل دلخواه برش می دهیم. در آخر ورقه های خاچاپوری را در بشقاب مورد نظر قرار دهید سپس برای صبحانه سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا