آشپزی

طرز تهیه خوراک زبان گوساله با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه خوراک زبان گوساله را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه غذای زبان گاو

غذای گوساله زبان را می توان به عنوان یک غذای خوشمزه و ساده و یا به عنوان یک پیش غذای شیک برای پذیرایی و مهمانی استفاده کرد. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه غذای زبان گاو برای بالاخره یک سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
زبان گاو 1 قطعه
پیاز 1 قطعه
سیر 4 عدد قرص
برگ بو 2 عدد
فلفل سیاه و زردچوبه نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای سس
پیاز خرد شده 2 عدد
زعفران آب پز غلیظ کافی
نمک و فلفل کافی
زردچوبه کافی

طرز تهیه غذای زبان گاو

مرحله اول

ابتدا زبان گاو را تمیز و تمیز کرده و سپس آن را بشویید و در قابلمه قرار دهید و روی آن آب جوش بریزید و بگذارید 5 تا 6 دقیقه در آب بجوشد و تمیز کنید سپس از روی حرارت بردارید و داخل آن آب اضافه کنید. قابلمه را دور بریزید.

مرحله دوم

سپس زبان گوساله را در زودپز بریزید و پیاز را پوست بگیرید و بشویید و در قابلمه بگذارید و چند حبه سیر را پوست بگیرید و بشویید و در قابلمه بریزید و سپس برگ بو را به مواد اضافه کنید و سپس مقداری بریزید. روی آنها آب جوش بریزید

سطح سوم

سپس زردچوبه و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس زودپز را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و اجازه دهید 2 ساعت زبانه خوب بپزد و بعد از اینکه خوب پخت نرم شود زبانه را از زودپز خارج کرده و در ظرف بگذارید.

مرحله چهارم

سپس به راحتی پوست زبان را بردارید و اجازه دهید زبان کمی خنک شود، سپس زبان را به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار دهید تا خنک شود و راحت تر برش داده شود، سپس آب زودپز را از صافی صاف کنید تا صاف و یکدست شود.

مرحله پنجم

سپس پیاز را خلال کرده و مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز را گذاشته و تفت دهید تا روشن شود، سپس سیر له شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا دم بکشد. عطر سیر

مرحله ششم

سپس فلفل سیاه و زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ زردچوبه باز شود، سپس زبان را از فریزر خارج کرده، خلال کرده و روی پیاز قرار دهید، سپس مقداری از آب زبان را روی پیاز بریزید. مواد خوب مخلوط شوند

مرحله هفتم

سپس مقداری زعفران را که از قبل با کمی آب جوشانده اید و غلیظ کرده اید در ظرف کوچکی روی مخلوط مواد بریزید تا رنگ زعفران در آب روی زبان مشخص شود و عطر زعفران به خود بگیرد. گوشت را سپس کمی نمک روی مواد بریزید.

مرحله هشتم

سپس درب قابلمه را ببندید و روی حرارت ملایم بگذارید تا جا بیفتد سپس از روی حرارت بردارید و گوشت را در ظرف مناسبی بچینید و با مقداری برگ نعنا و رازیانه تزیین کنید و آب پخت را در ظرف مناسب دیگری بریزید.

مرحله نهم

سپس زبان گوساله را با یک کاسه آب زبان به همراه نان تازه، ترشیجات، سبزیجات، فلفل دلمه ای و انواع دارچین به عنوان یک غذای ساده و خوش طعم یا یک پیش غذای شیک و خوش طعم مناسب برای پذیرایی و مهمانی سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا