طرز تهیه خوراک گل کلم +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه غذای گل کلم
خوردن گل کلم یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که به روش های مختلف و با مواد مختلفی مانند گوشت، مرغ و سبزیجات تهیه می شود.این غذای خوشمزه برای فصل پاییز و زمستان مناسب است و به راحتی تهیه می شود. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه غذای گل کلم برای سایت آموزشی مفید همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
پیاز | 1 قطعه |
سیر | 1 قرص |
هویج | 2 عدد |
گل كلم | نیم کیلو |
کرفس | 1 فنجان |
گوشت | 300 گرم |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
آب لیمو | کافی |
نمک و فلفل | کافی |
زردچوبه | کافی |
زیره و دارچین | کافی |
طرز تهیه غذای گل کلم
مرحله اول
من آماده می کنم غذا برای گل کلم ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و سپس مقداری روغن در تابه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا روشن و طلایی شود سپس سیر را ریز خرد کرده و به آن اضافه کنید. اضافه می شود و سرخ می شود.
مرحله دوم
بعد از اینکه عطر سیر آزاد شد، گوشت های خرد شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و تمام قسمت های آن کمی سرخ شود، سپس زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
سطح سوم
سپس مقداری نمک، فلفل، زیره و دارچین را به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا عطر ادویه ها گرفته شود و با مواد مخلوط شود، سپس هویج ها را پوست بگیرید و بشویید و به دلخواه به شکل چرخ خرد کنید و به مواد اضافه کنید و کمی سرخ کنید .
مرحله چهارم
سپس کرفس را بشویید و بگذارید تا آب اضافی آن تمام شود و با چاقوی تیز به قطعات کوچک برش دهید و سپس روی مواد بریزید و تفت دهید تا کمی نرم شوند، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ شود. خمیر باز می شود
مرحله پنجم
وقتی رب گوجه فرنگی تغییر رنگ داد روی مواد کمی آب بریزید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید با هم بپزند و در همین حین گل کلم ها را به قطعات کوچک برش دهید و در آب قرار دهید تا خیس بخورند سپس آنها را بشویید و سفت کنید. آنها را به کناری
مرحله ششم
وقتی گل کلم خشک شد در تابه ای روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود و بعد از داغ شدن روغن گل کلم ها را داخل آن بریزید و سرخ کنید سپس کمی نمک و فلفل سیاه و دارچین اضافه کنید. گل کلم سرخ شده است
مرحله هفتم
بعد از اینکه عطر ادویه ها آزاد شد و با گل کلم مخلوط شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و گل کلم را به مخلوط مواد خورش اضافه کنید و کمی هم بزنید، حدود یک ربع زمان می برد تا گل کلم خوب بپزد. و گل کلم پر است
مرحله هشتم
در حین پخت می توانید 2 عدد سیب زمینی را پوست بگیرید و ورقه ای برش دهید و بشویید و بگذارید آب آن گرفته شود سپس روغن مایع را در تابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود و سپس سیب زمینی ها را در آن سرخ کنید. .
مرحله نهم
برای تهیه سالاد کلم مقداری گل کلم خرد شده را که از قبل شسته اید تفت دهید و در ظرفی بریزید و مقداری دانه انار، ترشی خرد شده، نمک و فلفل، آبلیموی تازه و سس مایونز را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله دهم
سپس گل کلم را که خوب آب پز شده است در ظرف مناسبی چیده و سیب زمینی سرخ شده را کنار گذاشته و با برنج زعفرانی و ته دیگ و سالاد کلم، سبزی، ترشی و هر گونه دارچین سرو می کنیم.