طرز تهیه خورش دختر لوس +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
چگونه از قلدر خورش درست کنیم
خب، بیایید دست به کار شویم و طرز تهیه خورش دختر شیطان را یاد بگیریم. این خورش یکی از آن غذاهای خوشمزه و کمی متفاوت است که می تواند تجربه جدیدی برای سفره های شما باشد. اگر به آشپزی با مواد مختلف علاقه دارید، پیشنهاد می کنم این دستور را امتحان کنید. مطمئنا از طعم آن لذت خواهید برد.
برای تهیه خورش «لوس دختر» ابتدا بادمجان ها و گوجه فرنگی ها را کبابی کنید تا طعم دودی پیدا کند سپس پوست آن ها را بگیرید و خرد کنید. سیر را پوست گرفته و رنده کنید. سیر را در تابه ای با کمی روغن تفت دهید سپس بادمجان و گوجه فرنگی را اضافه کنید. سبزیجات محلی خوش طعم مانند خلیوش و چوچاق را اضافه کنید. رب انار و آب انار تازه (یا آبلیمو یا آبغوره) را داخل آن بریزید و هم بزنید تا خورش غلیظ شود. در آخر ادویه ها را اضافه کنید و با کیت یا نان سرو کنید.
مواد اولیه برای 4 نفر | اندازه ی |
بادمجان | 5 تکه |
گوجه فرنگی | 3 عدد |
سیر | 3 قرص |
چوچاق و حلیوش | 2 قاشق غذاخوری |
مواد دیگر | اندازه ی |
رب انار | 1 قاشق غذاخوری |
آب انار / آب پرتقال / آب لیمو | کافی |
کره | کافی |
نمک، فلفل، گلپر | کافی |
چگونه از قلدر خورش درست کنیم
مرحله 1: بادمجان و گوجه فرنگی را کبابی کنید
ابتدا بادمجان و گوجه فرنگی را کبابی کنید تا طعم دودی و لذیذی پیدا کند. می توانید بادمجان ها و گوجه ها را روی شعله گاز قرار دهید و با استفاده از پخش کننده مرتب آن ها را بچرخانید تا همه قسمت های آن به خوبی برشته شود. این کار را تا زمانی که پوست آنها تیره و کبابی شود ادامه دهید.
مرحله 2: آماده سازی بادمجان و گوجه فرنگی
بعد از پخت، بادمجان ها و گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و ریز خرد کنید. استفاده از چاقو برای خرد کردن آنها به شکل ساتوری باعث می شود که مواد به خوبی مخلوط شوند.
مرحله 3: سیر را تفت دهید و بادمجان و گوجه فرنگی را اضافه کنید
در این مرحله سیر را پوست گرفته و رنده کنید. سپس مقداری کره یا روغن را در تابه گرم کنید و سیر را کمی تفت دهید تا معطر شود اما نسوزد. سپس بادمجان و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و با سیر خوب تفت دهید تا طعم ها به خوبی مخلوط شوند.
مرحله 4: گیاهان معطر و نعناع خشک را اضافه کنید
اکنون زمان اضافه کردن گیاهان محلی معطر مانند خلیوش و چوچاق است. اگر این گیاهان در دسترس نیستند، می توانید از سایر گیاهان معطر موجود در منطقه خود استفاده کنید. به مخلوط، مقداری جوجن خشک اضافه کنید و هم بزنید تا عطر آنها گرفته شود.
مرحله 5: رب انار و آب انار را اضافه کنید
در این قسمت رب انار را به همراه آب انار تازه به تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. اگر آب انار تازه در دسترس ندارید می توانید به دلخواه آبلیمو یا آبغوره را اضافه کنید و هم بزنید تا آب اضافی آن تبخیر شود و خورش غلیظ شود.
مرحله 6: مزه دار کنید و سرو کنید
در آخر نمک و فلفل و گلپر را به خورش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه طعم ها خوب مخلوط شوند. می توانید مانجا را در بشقاب با کیت یا نان گرم سرو کنید. نوش جان!
آموزش غذاهای نوردیک!
- طرز تهیه قیمه لاهیجانی مجلسی به روش سنتی و اصیل شمالی
- طرز تهیه خورش انار و بادمجان لذت یک شام بی نظیر پاییزی
- طرز تهیه خورش انار خوشمزه مرحله به مرحله
- طرز تهیه خورش سبزی خوشمزه گیلانی مرحله به مرحله
- طرز تهیه خورش طلا کله به روش رشتی مرحله به مرحله