آشپزی

طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه خورش قرقاول با مرغ

خورش مرغ فسنجان یکی از غذاهای اصیل و محبوب ایرانی است که با طعم های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه خورش قرقاول با مرغ برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سینه و ران مرغ 500 گرم
گردو 250 گرم
رب انار 3 قاشق غذاخوری
پیاز 1 قطعه
شکر (اختیاری) کافی
نمک و فلفل و زردچوبه کافی

طرز تهیه خورش قرقاول با مرغ

مرحله اول

من آماده می کنم خورش قرقاول با مرغ در ابتدای کار یک تابه مناسب را روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم سپس کمی روغن مایع داخل آن می ریزیم. سپس اجازه دهید روغن خوب داغ شود، سپس سینه و پای مرغ را در تابه قرار دهید.

مرحله دوم

حالا دو طرف سینه و ران مرغ را کاملا سرخ می کنیم. سپس مغز گردو را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا کاملا پودر شود، سپس پیاز را پوست بگیرید و روی رنده ریز رنده کنید.

سطح سوم

در این مرحله یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس کمی روغن مایع ریخته و بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم. سپس پیاز را خوب تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود سپس گردو را به پیاز اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله به گردوی آسیاب شده نمک و فلفل و زردچوبه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه و گردوی آسیاب شده گرفته شود و بعد کاملا سرخ می شوند.

مرحله پنجم

حالا رب انار را به گردو اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رب انار سرخ شود. بعد سینه و پای مرغ سرخ شده را با گردو در قابلمه می ریزیم سپس به اندازه ای آب اضافه می کنیم تا روی مرغ را بپوشاند.

مرحله ششم

در این مرحله درب قابلمه را می بندیم سپس خورش قرقاول را به مدت 1 ساعت و 30 دقیقه می گذاریم بجوشد تا غلیظ شود. سپس برای افزودن روغن به خورش فسنجان در این مدت گاهی چند تکه یخ به خورش اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

حالا بعد از گذشت این مدت بسته به ذائقه مقداری شکر به خورش فسنجان اضافه کنید سپس هم بزنید و اجازه دهید 10 دقیقه دیگر دم بکشد تا طعم ها با هم مخلوط شوند. حالا رب انار خورشتی را اندازه می کنیم.

مرحله هشتم

سرگرمی روز پس از گذشت این مدت خورش فسنجان را از روی اجاق برداشته سپس در ظرف مورد نظر می ریزیم. در آخر خورش را به دلخواه تزیین می کنیم و با برنج زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا