آشپزی

طرز تهیه خورش قلیه کدو حلوایی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز پخت خورش قلیه کدو حلوایی

خب اگر به دنبال یک غذای خاص و خوش طعم هستید که سریع آماده شود و طعم متفاوتی داشته باشد، طرز پخت خورش قلیه کدو را به شما پیشنهاد می کنم. این خورش با ترکیب کدو و گردو طعمی برجسته و جذاب دارد که می تواند سفره های شما را منحصر به فرد کند.

برای تهیه خورش قلیه کدو حلوایی ابتدا حبوبات را خیس کرده و سپس بجوشانید. سیر و گردو را سرخ کرده، رب آلبالو و انار را اضافه کرده و با آب بجوشانید. کدوها را خرد کرده و سرخ می کنیم و همه چیز را با حبوبات مخلوط می کنیم و می گذاریم بجوشد و جا بیفتد. با برنج سرو کنید و از طعم دلچسب آن لذت ببرید.

محتویات اصلی اندازه ی
اسکواش 300 گرم
گردو 300 گرم
لوبیا چیتی 100 گرم
رب انار 3 قاشق غذاخوری
رب گیلاس 1 قاشق غذاخوری
مواد دیگر اندازه ی
سیر 8 عدد قرص
روغن مایع کافی
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل کافی

طرز پخت خورش قلیه کدو حلوایی

مرحله 1: لوبیاها را خیس کنید

ابتدا لوبیا چیتی را در ظرفی بریزید و در آب بریزید تا کاملاً در آب فرو برود. این حبوبات را باید حدود 5 تا 6 ساعت خیس کنید. حتما دو سه بار آب را عوض کنید تا تورم حبوبات کاملا برطرف شود. بعد از خیساندن حبوبات را آبکشی کرده و برای پخت آماده کنید.

مرحله 2: پختن لوبیا

لوبیاهای خیس شده را در قابلمه ای ریخته و روی آن را با آب سرد می ریزند. کمی نمک می زنیم و حدود 2 ساعت روی حرارت ملایم می گذاریم تا بجوشد. می توانید این زمان را صرف تهیه بقیه مواد کنید.

مرحله 3: تهیه سیر و گردو

در این مرحله سیر را پوست گرفته و بشویید. وقتی سیر خشک شد آن را با گوشت کوب کاملا له کنید. گردوها را بردارید و در آسیاب بریزید تا کاملا پودر شوند.

مرحله 4: سیر و گردو تفت داده شده

تابه ای را روی اجاق بگذارید و کمی روغن داخل آن بریزید. سپس سیر فشرده شده را اضافه کرده و تفت دهید تا کمی طلایی شود. سپس زردچوبه و گردوی آسیاب شده را اضافه کرده و خوب تفت دهید، حدود 3 دقیقه کافی است.

مرحله 5: رب ها را اضافه کنید و بپزید

حالا وقت آن است که رب آلبالو و رب انار را به تابه اضافه کنید. کمی آب بریزید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. بعد از جوش آمدن حرارت را کم کنید و حدود 30 دقیقه اجازه دهید مواد خوب بپزند.

مرحله 6: کدو تنبل را آماده کنید

کدوها را پوست بگیرید و بشویید. سپس آنها را در آبکش ریخته و با حوله خشک کنید. کدوها را روی تخته آشپزخانه قرار دهید و به صورت مکعبی برش دهید.

مرحله 7: کدوها را سرخ کنید

تابه دیگری را با روغن داغ کنید و کدوهای ورقه شده را داخل آن بریزید. آنها را سرخ کنید تا کمی قهوه ای و نرم شوند.

مرحله هشتم: مخلوط کردن مواد و پخت نهایی

پس از پخته شدن لوبیاها و آماده شدن کدوها، همه مواد را از تابه به قابلمه اضافه کنید. کدوهای سرخ شده را به آن اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید کدوها را قبل از اضافه کردن کمی له کنید. بعد از اینکه همه مواد را با هم اضافه کردید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورش 15 دقیقه دیگر بپزد.

مرحله 9: سرو کنید

بعد از اینکه خورش خوب جا افتاد آماده سرو است. این خورش را می توانید با برنج سرو کرده و نوش جان کنید.

آموزش انواع خورش ایرانی

  • طرز تهیه خورش دروغگو; یک غذای جدید و متفاوت از منطقه سرسبز گیلان
  • طرز تهیه خورش خوشمزه رستورانی با گوشت و قارچ
  • طرز تهیه جشن مجردی; غذاهای شمالی بسیار خوشمزه
  • طرز تهیه خورش لوبیا کرفس; آن را مانند یک رستوران کنید!
  • طرز تهیه خورش خرفه به روش مونتاژی; یک غذای سنتی و خوشمزه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا