آشپزی

طرز تهیه خورش قیمه نجفی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه خورش قیمه نجفی

خورش قیمه نجفی یکی از خورش های عراقی اصل و خوشمزه است که در دستور پخت های مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه خورش قیمه نجفی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای 10 نفر
بره روی استخوان 1 کیلوگرم
نخود فرنگی 2 فنجان
پیاز بزرگ 2 عدد
کره 25 گرم
آرد نخودچی ½ فنجان
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز کافی
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه کافی
پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری
پودر لیمو عمانی 1 قاشق چایخوری
پودر هل ½ قاشق چایخوری
زیره ⅓ قاشق چایخوری
گل سرخ 1 قاشق چایخوری
روغن مایع کافی

طرز تهیه خورش قیمه نجفی

مرحله اول

برای تهیه خورش نجفی لذیذ، ابتدا نخودها را بشویید تا گرد و غبار آن پاک شود، سپس در ظرفی آب بریزید و اجازه دهید نخود به مدت 24 ساعت در آب بماند تا خیس بخورد.

مرحله دوم

حالا برای رفع بهتر نفخ نخودها در این مدت 3 بار آب نخود را عوض می کنیم. سپس بعد از گذشت این مدت نخودها را در آبکش می ریزیم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس نخود را در ظرف مناسبی بریزید.

سطح سوم

در این مرحله قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و اجازه دهید نخود به مدت 30 دقیقه در آب در حال جوش بماند. سپس نخود را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.

مرحله چهارم

این کار را 3 بار تکرار می کنیم و نخود را آبکشی می کنیم. سپس 1 عدد پیاز را پوست گرفته و شسته و روی رنده ریز رنده می کنیم و در قابلمه مناسبی می گذاریم و روی حرارت ملایم می گذاریم.

مرحله پنجم

در این مرحله پیاز را تفت می دهیم تا آب اضافی آن تبخیر شود سپس روغن مایع و گوشت را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و سرخ شود. سپس نمک و زردچوبه را اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله ششم

حالا نخود را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. سپس در قابلمه را تا نیمه از آب پر می کنیم و سپس در قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم گوشت و نخود برای چند ساعت بپزند و نرم شوند.

مرحله هفتم

در این مرحله پس از پختن کامل گوشت و نخود، آبکش را روی ظرف مناسبی قرار دهید، سپس مخلوط گوشت را در آبکش بریزید تا آب گوشت و نخود جدا شود، سپس آب گوشت را دوباره داخل قابلمه بریزید. دور زدن

مرحله هشتم

حالا گوشت و نخود را با چرخ گوشت خوب بزنید تا کاملا له شوند و کشدار شوند. سپس پوست باقی مانده پیاز را جدا می کنیم و می شوییم، سپس به صورت خلال های نازک برش می دهیم و در ظرف مناسبی با حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله نهم

در این مرحله روغن را به ماهیتابه اضافه می کنیم و بلافاصله پیاز را در تابه می ریزیم سپس تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. سپس زردچوبه، فلفل سیاه، پودر دارچین، نمک، پودر لیمو عمانی، زیره و پودر هل را به پیاز اضافه می کنیم.

مرحله دهم

حالا ادویه ها را تفت می دهیم تا خام شوند. سپس پوره گوجه فرنگی را به همراه گلاب به تابه با پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ پاستا تغییر کند. سپس سس را به مخلوط گوشت و نخود اضافه می کنیم.

مرحله یازدهم

در این مرحله گوشت را با سس مخلوط می کنیم تا مواد مخلوط و یکدست شود. سپس آب گوشت را کم کم به مخلوط گوشت اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد نرم شود سپس آرد نخودچی و زعفران را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا قیمه نجفی را هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شود سپس درب قابلمه را بسته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. سپس مایه را به مدت 1 ساعت روی آتش بگذارید تا سفت شود.

مرحله سیزدهم

در نهایت بعد از این مدت قابلمه را از روی حرارت برمی داریم سپس داخل ظرف مورد نظر می ریزیم. سپس روی نجفی را با برگ جعفری تزیین می کنیم و با برنج و ماست سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا