آشپزی

طرز تهیه خورش نازخاتون با طعمی بی نظیر در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه خورش ناتچاتون

در این مقاله توسط سرگرمی روز، به سراغ یکی از خورش های سنتی و بسیار خوش طعم ایرانی یعنی خورش نازخاتون می رویم. این خورش که ریشه در غذاهای غنی ایرانی دارد، ترکیبی بی نظیر از طعم و عطر است که با موادی ساده و در عین حال خوشمزه تهیه می شود. خورش نازخاتون با طعم دلپذیر بادمجان و ترشی آبغور تجربه متفاوتی از غذاهای اصیل ایرانی را به شما هدیه می دهد. این دستور گام به گام به شما در تهیه این غذای خوشمزه کمک می کند. بریم سراغ درست کردن این خورش خوشمزه.

برای تهیه ناتچاتون ابتدا پیاز را تفت دهید و گوشت خورشتی را اضافه کنید. بعد از تغییر رنگ گوشت، ادویه و سپس آب را اضافه کنید و اجازه دهید گوشت بپزد. سبزی ها را جداگانه تفت دهید و به همراه آب گوشت به خورش اضافه کنید. در آخر بادمجان های سرخ شده را اضافه می کنیم تا خورش با بافت دلپذیر و طعم عالی ما آماده شود.

مواد اندازه ی
بادمجان 1 قطعه
پیاز 1 قطعه
گوشت خورشتی 500 گرم
سیر 1 قرص
سبزی (جعفری و نعناع) 300 گرم جعفری، 100 گرم نعنا
زردچوبه و فلفل سیاه کافی
هندوانه یک سوم فنجان

طرز تهیه خورش ناتچاتون

مرحله 1: آماده سازی پیاز

ابتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید سپس در قابلمه مناسبی کمی روغن بریزید و پیاز را به آن اضافه کنید. تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و پیاز را تفت دهید تا نرم و کمی طلایی شود. این فرآیند معمولاً 5 تا 7 دقیقه طول می کشد. برای طعم بهتر در خورش، پیاز را تفت دهید تا روشن شود.

مرحله 2: گوشت را اضافه کنید

وقتی پیاز نرم شد و کمی طلایی شد، گوشت خورشتی را به قابلمه اضافه کنید. گوشت را به خوبی با پیاز مخلوط کرده و تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند. به این ترتیب گوشت آب کمتری از دست می دهد و طعم بهتری پیدا می کند.

مرحله 3: ادویه جات را اضافه کنید

بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد زردچوبه و فلفل سیاه را به همراه نصف حبه سیر له شده به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. ادویه ها به خوبی با مواد مخلوط شده و چند دقیقه دیگر تفت داده می شود تا عطر ادویه ها خارج شود.

مرحله 4: آب را اضافه کنید

بعد از اینکه ادویه ها با گوشت و پیاز خوب تفت داده شدند، به اندازه ای آب داخل قابلمه بریزید که روی گوشت را بپوشاند. حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت کم کم پخته و نرم شود.

مرحله 5: تفت دادن سبزیجات

در حالی که گوشت در حال پخت است، سبزی های خرد شده (جعفری و جعفری) را با کمی روغن در تابه ای روی حرارت متوسط ​​سرخ کنید. سبزی ها تا زمانی که رنگشان تیره شود پخته می شوند اما مراقب باشید نسوزند. این کار باعث آزاد شدن طعم سبزیجات می شود.

مرحله ششم: سبزیجات را به خورش اضافه کنید

پس از نرم شدن گوشت، سبزیجات تفت داده شده را به قابلمه اضافه کنید. این مرحله باعث می شود طعم سبزیجات به خوبی با گوشت مخلوط شود.

مرحله 7: آب را اضافه کنید

در این مرحله مایه را به خورش اضافه کنید. آبگوشت طعم ترش خوبی به خورش می دهد و طعم ها را متعادل می کند. خورش را چند دقیقه دیگر بجوشانید تا طعم ها خوب با هم مخلوط شوند.

مرحله هشتم: بادمجان های سرخ شده را اضافه کنید

قبل از آن بادمجان ها را پوست گرفته و حلقه ای برش دهید و در روغن سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. در ربع آخر زمان پخت خورش، بادمجان های سرخ شده را به خورش اضافه کنید. این باعث می شود بادمجان ها طعم خورش را جذب کنند، اما همچنان مقداری از بافت خود را حفظ کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا