آشپزی

طرز تهیه خیار شور فله ای با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه خیار شور فله ای را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه خیارشور فله ای

ترشی یکی از غذاهای خوشمزه ای است که با انواع غذاهای جدید و قدیمی سرو می شود تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه خیارشور فله ای برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای خیارشور فله
خیار محلی 1 کیلوگرم
ترخون و رازیانه 1 دسته کوچک
فلفل سبز 2 عدد
سیر 8 عدد قرص
نمک ¼ فنجان
نخود خام 10 عدد
سرکه ¼ فنجان
اب 4 لیوان
بذر گشنیز 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه خیارشور فله ای

مرحله اول

من آماده می کنم ترشی معمولی در قابلمه ای مناسب ابتدا آب و نمک بریزید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و نمک را به آرامی هم بزنید تا کاملا در آب حل شود و به نقطه جوش برسد.

مرحله دوم

پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، سرکه را به قابلمه اضافه کنید، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. سپس اجازه دهید مخلوط آب نمک و سرکه در آشپزخانه خنک شود و ولرم شود.

سطح سوم

در این مرحله خیارها را خوب می شوییم و در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آنها کاملا گرفته شود. توجه داشته باشید که برای تهیه خیارشور باید از خیارهای محلی کوچک و یکدست استفاده کرد.

مرحله چهارم

حالا ظرف مورد نظر را خوب می شوییم و با حوله کاملا خشک می کنیم. سپس تخم گشنیز را کف ظرف می ریزیم سپس خیارها را به همراه سبزی و فلفل سیاه و سیر در ظرف می ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله نخود را روی خیارها بریزید سپس مخلوط آب نمک و سرکه را داخل ظرف بریزید. سطح آب نمک باید کمی بالاتر از سطح خیار باشد. سپس درب ظرف را محکم ببندید تا هوا وارد ظرف نشود.

مرحله ششم

حالا ظرف را با مواد در جای تاریک و خشک و خنک می گذاریم و اجازه می دهیم خیارشورها بپزند. بعد از 2-3 هفته می توانیم درب ظرف را باز کرده و از ترشی استفاده کنیم.

نکاتی در مورد طرز تهیه ترشی

زاج سفید را اضافه کنید

شاید در برخی از دستور پخت ها دیده باشید که از زاج سفید در کنار مواد معمولی استفاده می شود. افزودن زاج سفید بافت ترشی شما را شکننده‌تر یا به اصطلاح تردتر می‌کند. علاوه بر این، زاج سفید باعث می شود ترشی های شما برای مدت طولانی تری سالم و بدون کپک بمانند.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا