آشپزی

طرز تهیه دسر طالبی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه دسر خربزه

دسر خربزه یکی از دسرهای خوشمزه و لذیذ فصل تابستان است که با دستور پخت های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر خربزه را در ادامه مطلب ببینید. سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای دسر خربزه
پوره خربزه 3 فنجان
قند ½ فنجان
ژله خربزه 1 بسته
آب جوش 1 فنجان
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
آب سرد ¼ فنجان
کرم رنگ 2 قاشق غذاخوری
یک فنجان بستنی 1 قطعه

طرز تهیه دسر خربزه

مرحله اول

برای تهیه یک دسر خربزه خوشمزه در ابتدای کار 30 دقیقه قبل همه مواد را از یخچال خارج کرده و سپس در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا مواد کاملا با دمای محیط سازگار شود. حالا پودر ژلاتین را در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله دوم

حالا آب سرد را به کاسه اضافه کنید و اجازه دهید پودر ژلاتین بدون هم زدن اسفنجی شود. در همین حین در ظرف مناسبی روی پودر ژله آب جوش بریزید سپس کاسه را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا بخار شود.

سطح سوم

در مرحله بعد ژله را پهن می کنیم تا ذرات ژله کاملا حل شود سپس کاسه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم ژله خربزه کاملا با دمای محیط سازگار شود. حالا ژلاتین متخلخل را روی حرارت بخار پخش می کنیم.

مرحله چهارم

وقتی ژلاتین شفاف شد آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید دمای آن با دمای محیط سازگار شود. سپس شکر، خامه صبحانه و بستنی را با همان دما به پوره تابی اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

مرحله پنجم

پس از خنک شدن کامل ژله طالبی و ژلاتین آن ها را به همراه پوره طالبی به ظرف اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا ژله کاملا یکدست شود. اگر همزن برقی ندارید می توانید مواد را با همزن هم بزنید.

مرحله ششم

در این مرحله داخل قالب مورد نظر را با کمی کره مایع چرب می کنیم سپس مخلوط دسر را داخل قالب می ریزیم و قالب را در یخچال قرار می دهیم. در آخر اجازه دهید دسر به مدت 12 ساعت در یخچال بماند تا سفت شود. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا