آشپزی

طرز تهیه دسر محلبی کاراملی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه دسر کاراملی مولهابی

دسر کارامل محلبی یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار در کشورهای عربی است که با دستور العمل های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه دسر کاراملی مولهابی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای دسر مولهابی کارامل
شیر نر 2 فنجان
قند 4 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
کرم رنگ 2 قاشق غذاخوری
کوکی ها با ساقه های طلایی 1 بسته
مواد لازم برای سس کارامل
قند 1 فنجان
کره 20 گرم
کرم رنگ 2 قاشق غذاخوری
شیر نر ½ فنجان

طرز تهیه دسر کاراملی مولهابی

مرحله اول

برای تهیه یک دسر کاراملی خوشمزه در ابتدای کار بیسکویت های گلدن میله ای را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و خوب هم بزنید تا پودر شود. حالا شیر را با شکر و نشاسته ذرت داخل قابلمه بریزید.

مرحله دوم

حالا مواد را خوب هم می زنیم تا در شیر حل شوند سپس قابلمه را روی اجاق گذاشته و مدام هم می زنیم تا به قوام فرنی برسد. وقتی مخلوط به غلظت فرنی رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید.

سطح سوم

بعد خامه صبحانه را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خامه حل شود سپس در قابلمه را بپوشانید و با قرار دادن تابه روی حرارت ملایم به درست کردن سس کارامل ادامه دهید.

مرحله چهارم

حالا بدون هم زدن و فقط تکان دادن تابه کمک می کنیم تا شکر کاملا آب شود و کاراملی شود سپس کره را به تابه اضافه کرده و هم می زنیم تا کره کاملا آب شود. سپس خامه و شیر را به تابه اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله پنجم

وقتی سس کارامل یکدست شد، ظرف را از روی حرارت بردارید. حالا لیوان های سرو خود را انتخاب می کنیم سپس داخل آن ها یک لایه خاک بیسکویت می ریزیم. سپس روی پودر بیسکویت را با مخلوط محالبی می پوشانیم.

مرحله ششم

سپس مراحل را به همین ترتیب ادامه می دهیم تا ظرفیت لیوان کاملا پر شود سپس روی ملاس را با سس کارامل می پوشانیم. در آخر روی دسر را با توت فرنگی تزئین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا