آشپزی

طرز تهیه دلمه قارچ با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه دلمه قارچ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه پوست قارچ

پیراشکی قارچ یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که برای پیش غذاها نیز گزینه مناسبی برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله است. طرز تهیه پوست قارچ برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای 2 نفر
قارچ 5 عدد بزرگ
سفیده تخم مرغ 3 عدد
ژامبون ⅓ فنجان
جعفری 2 قاشق غذاخوری
سیر 2 قرص
پیتزا با پنیر کافی
نمک و فلفل کافی

طرز تهیه پوست قارچ

مرحله اول

برای تهیه سوپ قارچ مجلسی ابتدا قارچ ها را بشویید و خشک کنید سپس ساقه ها را جدا کرده و خیلی ریز خرد کنید. سپس جعفری را شسته و در آبکش می گذاریم.

مرحله دوم

حالا می گذاریم جعفری آب اضافی آن را بگیرد سپس گوشت را روی تخته می گذاریم و ریز خرد می کنیم. سپس ژامبون را خیلی ریز خرد می کنیم سپس همراه با جعفری در ظرف مناسبی قرار می دهیم.

سطح سوم

در این مرحله قارچ های خرد شده را به مخلوط ژامبون اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند. سپس سفیده ها را از زرده جدا کرده و در ظرف مناسبی اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله پنیر پیتزا را به سفیده اضافه می کنیم و هم می زنیم تا ساختار سفیده تخم مرغ از انعقاد خارج شود. سپس شله های سیر را برداشته و ریز خرد می کنیم سپس تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله پنجم

حالا مقداری روغن مایع داخل تابه بریزید و سیر را اضافه کنید سپس تفت دهید تا عطر سیر گرفته شود. سپس مخلوط ژامبون را به سیر اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا مواد سرخ شوند.

مرحله ششم

در این مرحله مواد داخل اسفنج را از روی اجاق برداشته سپس مقداری از آن ها را داخل درب اسفنج می ریزیم و داخل آن را پر می کنیم. سپس مقداری از مخلوط سفیده تخم مرغ و پنیر پیتزا را روی قارچ ها اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

حالا فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم سپس می گذاریم فر کاملا گرم شود. بعد روی قارچ ها را با پنیر پیتزا بپوشانید سپس قارچ ها را در سینی فر قرار دهید و سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید.

مرحله هشتم

در این مرحله اجازه دهید پوسته قارچ به مدت 30 دقیقه در فر بماند تا کاملا پخته شود و پنیر پیتزا آب شود. سپس بعد از این مدت در صورت نیاز گریل را روشن کنید تا پنیر پیتزا طلایی و خوش رنگ شود.

مرحله نهم

سرگرمی روز بعد از 3 دقیقه قالب را از فر خارج کرده و برش های قارچ را در ظرف مورد نظر بچینید و سپس با جعفری خرد شده تزئین کرده و با سس دلخواه سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا