آشپزی

طرز تهیه دمنوش سیب +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه چای سیب

چای سیب یکی از دمنوش های سالم و پرطرفدار است که طعم و عطری منحصر به فرد دارد برای دیدن آموزش کامل مرحله به مرحله طرز تهیه چای سیب برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای چای سیب
درخت سیب 2 کیلوگرم

طرز تهیه چای سیب

مرحله اول

برای تهیه چای سیب خوشمزه ابتدا سیب ها را بشویید و در ظرف مناسبی قرار دهید سپس به اندازه کافی آب داخل کاسه بریزید و یک جسم سنگین را روی سیب ها قرار دهید تا در آب بماند.

مرحله دوم

حالا اجازه دهید سیب به مدت 30 دقیقه در آب بماند تا سموم احتمالی از بین برود. بعد از این مدت سیب ها را با نمک بشویید تا پارافین سطح آن ها گرفته شود.

سطح سوم

حالا سیب ها را از وسط نصف می کنیم سپس ورقه ای برش می دهیم و هسته آنها را جدا می کنیم. سپس سیب ها را در سینی تمیز می چینیم و سینی را روی اجاق می گذاریم.

مرحله چهارم

گاهی سیب ها را طوری جابه جا می کنیم که حرارت یکنواخت به آنها برسد و کاملا خشک شوند. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید در دمای اتاق بماند تا سیب ها کاملا خشک شوند.

مرحله پنجم

اگر سیب ها به ماهیتابه چسبیده اند روی آن ها آب بپاشید و بعد از مدتی به راحتی آن ها را از تابه خارج می کنیم. وقتی سیب ها کاملا خشک شدند، در سینی مناسبی بچینید.

مرحله ششم

حالا تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و سرخ کنید تا سیب ها کمی قهوه ای شوند. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید سیب ها خنک شوند سپس مقداری از آنها را داخل قوری بریزید.

مرحله هفتم

در این مرحله مقداری آب جوش داخل قوری بریزید و روی سماور بگذارید تا چای کاملا دم بکشد. بعد از 30 دقیقه چای سیب را در فنجان مورد نظر بریزید و سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا