طرز تهیه دمنوش پوست پسته
آیا می دانستید پوست نازک پسته ای که دور می اندازید گنجینه ای از خواص درمانی است؟ شاید باور نکنید، اما این پوست کوچک حاوی یک نوشیدنی شگفت انگیز و منحصر به فرد است.
به گزارش اکالا بلاگ چای پوست پسته; این نوشیدنی سنتی ایرانی است که علاوه بر طعم مطبوع، خواص دارویی بسیاری نیز دارد.
7 خاصیت شگفت انگیز چای پوست پسته که باید بدانید!
مواد لازم برای تهیه چای پوست پسته
مواد لازم برای تهیه چای پوست پسته به شرح زیر است:
مراحل تهیه دمنوش پوسته پسته
مدت زمان تهیه مواد اولیه و آماده سازی نهایی این چای 25-35 دقیقه می باشد.
مقدار مواد اعلام شده در این آموزش برای 1 الی 2 نفر مناسب است، به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این دمنوش جذاب را در مقادیر بیشتر تهیه کنید.
درجه سختی تهیه این چای مخصوص در رده متوسط قرار دارد.
مرحله اول: تهیه پوسته پسته
پوست پسته را در ظرف مناسبی قرار دهید و چند دقیقه بشویید تا پوست آن کاملا تمیز شود.
پوست شسته شده پسته باید خیس بخورد.
برای این کار باید پوست ها را در ظرف مناسبی قرار دهید و آب داغ به آن اضافه کنید تا پوست ها را بپوشاند.
10-15 دقیقه زمان دهید تا پوست پسته کمی نرم شود. برای طعم بهتر این چای بهتر است از پوست تازه پسته استفاده کنید. اما اگر ندارید می توانید با همین روش چای پوست خشک پسته درست کنید.
مرحله دوم: چای درست کردن
پوست پسته خیس خورده، دارچین و آب جوش را در یک کتری یا فلاسک بریزید. در این مرحله با توجه به ذائقه خود می توانید از طعم های دیگری مانند هل، میخک یا زنجبیل استفاده کنید.
درب قوری را ببندید و به مدت 15 تا 20 دقیقه روی بخار پز قوری قرار دهید تا چای شما دم بکشد.
مدت زمان دم کردن چای به ذائقه شما بستگی دارد. اگر می خواهید طعم قوی تری داشته باشید، زمان پخت را افزایش دهید.
مرحله سوم: صاف کردن و سرو کردن
پس از مدت زمان مشخص، چای را از صافی صاف کنید تا تفاله آن گرفته شود.
چای را در یک لیوان بریزید و به دلخواه عسل، شکر یا شیرینی اضافه کنید و بنوشید.
چای پوست پسته را می توانید گرم یا سرد میل کنید.
7 خاصیت شگفت انگیز چای پوست پسته که باید بدانید!
چای پوست پسته نوشیدنی است که از دیرباز در طب سنتی برای درمان بسیاری از بیماری ها استفاده می شده است. جوشاندن پوست پسته در آب داغ باعث می شود که ترکیبات مفید آن کاملا آزاد شده و به راحتی جذب بدن شود. در زیر به برخی از مهم ترین خواص این چای اشاره می کنیم.
1- کاهش استرس
دمنوش پسته با اثر آرام بخش خود می تواند به کاهش استرس و اضطراب کمک کند و برای خواب راحت تری می توانید از این دمنوش قبل از خواب استفاده کنید.
2- تقویت سیستم ایمنی و اثر ضد التهابی
ترکیبات موجود در پوست پسته به تقویت سیستم ایمنی بدن و افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری ها کمک می کند. از طرفی پوست پسته دارای خواص ضد التهابی است که به کاهش التهاب در بدن کمک می کند و می تواند در درمان بیماری های التهابی مفید باشد.
3- آنتی اکسیدان قوی
جالب است بدانید پوست پسته سرشار از آنتی اکسیدان است. این آنتی اکسیدان ها به مبارزه با رادیکال های آزاد در بدن کمک می کنند و از سلول ها در برابر آسیب محافظت می کنند.
4- سلامت پوست، مو و قلب
آنتی اکسیدان های موجود در پوست پسته به بهبود سلامت پوست و مو و جلوگیری از پیری زودرس کمک می کند. از سوی دیگر، این آنتی اکسیدان ها خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهند.
5- تنظیم قند خون
این چای برای افراد مبتلا به دیابت مفید است و می تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند.
6- هضم غذا را بهبود می بخشد
چای پوست پسته مشکلاتی مانند نفخ و سوء هاضمه را کاهش می دهد و عملکرد دستگاه گوارش را بهبود می بخشد.
7- خاصیت ضد باکتریایی
پوست پسته خاصیت ضد باکتریایی دارد. این خواص می تواند به بدن شما کمک کند تا با عفونت ها مبارزه کند و برای شما مفید باشد.
چای پسته یک نوشیدنی طبیعی و سالم است که می تواند در بهبود بسیاری از جنبه های سلامتی مفید باشد.
بعد از امروز پوست پسته را دور نریزید و از خواص شگفت انگیز آن بهره ببرید.