آشپزی

طرز تهیه دمی گوجه و بادمجان +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز پخت خورش گوجه و بادمجان

امروز با هم یک غذای سنتی و خوشمزه طرز تهیه خورش گوجه و بادمجان را آماده می کنیم. این غذا با ترکیب بادمجان و گوجه فرنگی طعمی دلچسب و دلچسب دارد که برای روزهایی که می خواهید لذیذ و راحت غذا بخورید مناسب است.

برای تهیه دمی گوجه فرنگی و بادمجان ابتدا برنج را خوب بشویید و خیس کنید. بادمجان ها را پوست بگیرید و در آب نمک بریزید و سپس آبکشی کنید. پیاز و سیب زمینی را سرخ کنید و سپس بادمجان ها را اضافه کنید. گوجه فرنگی ها را خرد یا رنده کنید و به همراه پوره گوجه فرنگی به مواد پخت اضافه کنید. برنج را اضافه کرده و وقتی آب به جوش آمد کره یا روغن را داخل آن بریزید و بگذارید بجوشد. یک غذای خوشمزه و سنتی که با ماست یا سالاد عالی است.

محتویات اصلی اندازه ی
بادمجان دورنگ 3 عدد
گوجه فرنگی تازه 5 تکه
سیب زمینی متوسط 2 عدد
برنج آب شده 3 فنجان
مواد اضافی اندازه ی
پیاز زرد بزرگ 2 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
نمک کافی
فلفل کافی
زردچوبه کافی
پودر سیر کافی

طرز پخت خورش گوجه و بادمجان

مرحله 1: پختن برنج

ابتدا برنج را خوب بشویید و چند ساعت در آب خیس کنید. به این ترتیب برنج بهتر پخته می شود و دانه های آن کاملا باز و یکدست می شود.

مرحله 2: آماده سازی گوجه فرنگی

گوجه فرنگی ها را بشویید و سپس می توانید آنها را به دو صورت تهیه کنید: یا آنها را رنده کنید یا به صورت سنگ های کوچک خرد کنید. این به شما کمک می کند که گوجه فرنگی را در حین پخت به خوبی با سایر مواد مخلوط کنید.

مرحله 3: بادمجان ها را آماده کنید

بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت نگینی یا مکعبی برش دهید. آنها را به مدت 15 دقیقه در مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی آنها گرفته شود و سپس آبکشی کنید.

مرحله 4: پیاز و سیب زمینی را سرخ کنید

پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید. در قابلمه ای مناسب پیاز را تفت دهید تا نرم شود. سپس سیب زمینی های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شوند.

مرحله 5: بادمجان را اضافه کنید

بادمجان آبکش شده را به مخلوط پیاز و سیب زمینی اضافه کنید و تفت دهید تا طعم ها با هم ترکیب شوند.

مرحله 6: گوجه فرنگی و پاستا را اضافه کنید

گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی خرد شده یا پوره شده را به مخلوط داخل قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب تغییر کند و مواد روشن شوند.

مرحله 7: برنج را اضافه کنید

برنج را که از قبل خیس کرده اید به قابلمه اضافه کنید. مقدار آب لازم برای جوشاندن برنج باید به اندازه یک انگشت از سطح برنج بالاتر باشد.

مرحله 8: آب را بجوشانید

برنج حرارت را زیاد می کنند تا آب بجوشد و بعد از جوش آمدن آن را کم می کنند.

مرحله 9: برنج را بجوشانید

وقتی آب برنج تبخیر شد، کره یا روغن را روی برنج بریزید و در قابلمه را وسط قرار دهید و حرارت را کم کنید. در قابلمه را ببندید و 35 دقیقه بگذارید تا برنج بپزد.

مرحله 10: سرو غذا

بعد از پخت غذا آماده سرو است. در ظرف مناسبی بریزید و با ماست یا سالاد بخارپز سرو کنید. نوش جان!

انواع دم های خوشمزه را یاد بگیرید!

  • طرز تهیه دم مرغ به روش مجلسی با طعم فوق العاده لذیذ و تصفیه شده
  • طرز تهیه دنبه گوجه فرنگی خوشمزه با مرغ مرحله به مرحله
  • طرز تهیه دمی بلغور با مرغ خوشمزه مرحله به مرحله
  • آموزش درست کردن دمپاتک خوشمزه و ساده
  • طرز تهیه کاسرول توله سگ; یک غذای مقوی و بسیار خوشمزه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا