آشپزی

طرز تهیه دوقوس ماهی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه ماهی دوکوس

دوقوس یا ماهی دوقوس یکی از معروف ترین غذاهای استان بوشهر است که با مواد مختلفی درست می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله آن. طرز تهیه ماهی دوکوس برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
ماهی حلوا 4 عدد
آرد سفید 8 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی 4 عدد
پیاز 1 قطعه بزرگ
آب جوش 2 لیوان
زعفران آب پز 4 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
سیر 4 عدد قرص
پودر لیمو عمانی 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و قرمز کافی
زردچوبه و راگا مایع کافی

طرز تهیه ماهی دوکوس

مرحله اول

برای تهیه ماهی دوکسوس خوشمزه در ابتدای کار ۲ حبه سیر را رنده می کنیم و با زعفران دم کرده و کمی نمک و فلفل و زردچوبه در ظرف کوچکی مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله بدن ماهی را با مخلوط مواد مالیده سپس در ظرف مناسبی قرار می دهیم. سپس روی ظرف را سلفون می بندیم و به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم تا ماهی طعم دار شود.

سطح سوم

در همین حین آرد سفید، پودر لیمو عمانی و کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز را در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس پیاز را ریز خرد کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله یک تابه مناسب را روی اجاق قرار دهید و پیاز خرد شده را به همراه کمی روغن اضافه کنید سپس چند دقیقه تفت دهید تا پیاز طلایی شود. سپس باقی مانده سیر را در تابه رنده کرده و چند ثانیه تفت دهید.

مرحله پنجم

حالا زردچوبه و پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رب سرخ شود. سپس گوجه ها را پوست گرفته و در تابه رنده می کنیم سپس کمی نمک و فلفل قرمز اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله باقیمانده زعفران را به همراه آب در حال جوش به تابه اضافه کنید و مواد را کمی تفت دهید تا یکدست شوند. سپس درب تابه را می بندیم و می گذاریم سس غلیظ شود و روی حرارت ملایم جا بیفتد.

مرحله هفتم

بعد از اینکه ماهی ها مزه دار شد آنها را از یخچال خارج کرده و یک تابه دیگر روی اجاق بگذارید و کمی روغن بریزید. پس از گرم شدن روغن، ابتدا ماهی ها را در آرد بغلتانید، سپس آنها را در روغن داغ شده بریزید.

مرحله هشتم

حالا ماهی ها را از دو طرف خوب سرخ کنید و به همراه سس به تابه منتقل کنید. سپس مقداری سس روی ماهی ها بریزید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه در سس بماند تا مزه دار شود.

مرحله نهم

بعد از این مدت ماهی ها آماده است و می توانیم آنها را با سبزیجات سرو کنیم. توجه داشته باشید که این غذا بسیار داغ سرو می شود، بنابراین حداقل نصف قاشق چایخوری پاپریکا را در سس بریزید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا