آشپزی

طرز تهیه دونات یلدایی با دستور پخت محرمانه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه دونات یلدایی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه دونات یلدایی

امروز در و در آخر سایت آموزشی تصمیم گرفتیم طرز تهیه دونات یلدایی را به شما آموزش دهیم; پیراشکی که با طعمش شیرینی این شب فراموش نشدنی را دو چندان می کند. برای تهیه این دونات های خوشمزه و زیبا برای شب یلدا با ما همراه باشید.

برای تهیه پیراشکی شب یلدا ابتدا تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید سپس شیر و شکر و مایه خمیر را اضافه کنید. آرد، نمک و بکینگ پودر را کم کم اضافه کنید و خمیر را ورز دهید. پس از اضافه کردن کره، خمیر را دوباره ورز دهید، سپس استراحت دهید. دونات ها از خمیر دوبل شده درست می شوند و روی کاغذ روغنی گذاشته می شوند و بعد از استراحت مجدد در روغن داغ سرخ می شوند. پس از سرخ شدن، دونات ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

عناصر اندازه ی
آرد قنادی 3 لیوان
شکر دانه ریز 3 قاشق غذاخوری
روغن در دمای اتاق 50 گرم
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
یک تخم مرغ 1 قطعه
نمک 1 قاشق چایخوری
مخمر فوری 2 قاشق چایخوری
شیر ولرم 1 فنجان
وانیل نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه دونات یلدایی

مرحله 1: آماده سازی خمیر

ابتدا تخم مرغ و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شده و گلوله ها گرفته شوند. این به ایجاد یک بافت نرم و یکنواخت در دونات شما کمک می کند.

مرحله 2: مایعات را اضافه کنید

سپس شیر ولرم، شکر و مخمر فوری را به مخلوط تخم مرغ و وانیل اضافه کنید. دوباره با همزن دستی مواد را خوب هم بزنید تا شکر کاملا در مایع حل شود و مایه مایه فعال شود. این مرحله برای اطمینان از شروع فرآیند تخمیر خمیر ضروری است.

مرحله 3: آرد را اضافه کنید

سپس 3/4 آرد را به همراه نمک و بکینگ پودر به مخلوط اضافه کنید. با لیسک مخلوط کنید تا مواد خشک به خوبی با مواد مایع ترکیب شوند. این باعث می شود خمیر دونات بلند شود.

مرحله چهارم: ورز دادن خمیر

آرد باقی مانده را کم کم به مخلوط اضافه می کنیم و در همان زمان خمیری ورز می دهیم. خمیر را روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و به آرامی حدود 5 دقیقه ورز دهید تا خمیر نرم و انعطاف پذیر شود.

مرحله 5: روغن را اضافه کنید

کره را در دو مرحله به خمیر اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن خمیر را حدود 15 دقیقه ورز دهید. این کار باعث می شود کره کاملا با خمیر مخلوط شود و بافت نهایی دونات ها نرم و لطیف شود.

مرحله 6: اجازه دهید خمیر استراحت کند

خمیر را در ظرف تمیز و کمی چرب کرده و در جای گرمی به مدت 1 ساعت بگذارید تا استراحت کند و حجم آن دو برابر شود. این زمان استراحت برای فرآیند تخمیر و افزایش حجم خمیر لازم است.

مرحله 7: دونات ها را شکل دهید

بعد از استراحت و دوبرابر شدن حجم خمیر، آن را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و به ضخامت دو سانتی متر پهن کنید، سپس با کاتر دونات ها را برش دهید و وسط هر کدام را با وردنه خالی کنید.

مرحله 8: آماده سازی برای پخت

دونات ها را روی تکه های کاغذ پخت قرار دهید و دوباره روی آن ها را به مدت 40 دقیقه بپوشانید تا کمی استراحت کنند. این به دونات ها کمک می کند تا شکل خود را بهتر حفظ کنند و در هنگام سرخ شدن بافت بسیار خوبی داشته باشند.

مرحله نهم: دونات ها را سرخ کنید

روغن را در یک تابه عمیق یا قابلمه کوچک بریزید و بگذارید 15 تا 20 دقیقه روی حرارت ملایم داغ شود سپس دونات ها را همراه با کاغذ روغنی در روغن داغ شده قرار دهید و روی حرارت ملایم سرخ کنید. پس از سرخ شدن، دونات ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا