آشپزی

طرز تهیه راتای مرغ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه راتا مرغ

راتا مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و شیکی است که در مهمانی ها و تولد ها سرو می شود. برای مشاهده آموزش کامل گام به گام طرز تهیه راتا مرغ این لینک را دنبال کنید. سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
یک ساقه کرفس 2 ساقه
خيار شور 10 عدد
سینه مرغ 200 گرم
سس مایونز 6 قاشق غذاخوری سس
گردو 3 قاشق غذاخوری چاشنی
پیازچه 2 عدد
پنیر خامه ای 1 قاشق غذاخوری
نان تست در مقادیر کافی
فلفل سیاه و نمک کافی

طرز تهیه راتا مرغ

مرحله اول

برای تهیه راتا مرغ خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را در قابلمه مناسبی با آب قرار می دهیم سپس کمی نمک و فلفل به قابلمه اضافه می کنیم و روی حرارت متوسط ​​می گذاریم تا سینه مرغ کاملا بپزد.

مرحله دوم

حالا بعد از 1 ساعت که سینه های مرغ کاملا پخته شد از قابلمه خارج می کنیم و بعد از سرد شدن ریش ریش می کنیم. بعد ساقه کرفس و خیارشور را می شوییم و هر دو را به صورت سنگ های کوچک خرد می کنیم.

سطح سوم

در این مرحله پیازچه را به همراه گردو نگینی خرد می کنیم سپس همراه با سینه مرغ رنده شده و خیارشور و یک شاخه کرفس در ظرف مناسبی قرار می دهیم. حالا پنیر خامه ای، سس مایونز و مقداری نمک و فلفل را به کاسه اضافه کنید.

مرحله چهارم

حالا مواد راتا را هم می زنیم تا مخلوط و یکدست شود و بعد از آن سس توسط آنها خورده می شود. بعد یک تکه نان تست را روی سطح کار قرار دهید سپس با چاقوی گرد به اندازه نان تست شکل دهید و نان را دور آن جدا کنید.

مرحله پنجم

سپس بدون اینکه فرم را از روی نان برداریم، با انگشت روی نان را فشار می دهیم تا بافت آن کمی فشرده شود، سپس به اندازه ای مواد راتا روی نان اضافه می کنیم تا ظرفیت اسلایسر پر شود و مواد را کاملا یکدست و یکنواخت با یک مخلوط کن مخلوط می کنیم. قاشق ما انجام می دهیم.

مرحله ششم

در آخر کف نان را کمی فشار می دهیم تا راتا از قالب جدا شود سپس در ظرفی که می خواهیم می گذاریم. بعد به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد راتا تمام شود سپس با گوجه گیلاسی و جعفری تزئین می کنیم و سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا