آشپزی

طرز تهیه رول دارچینی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه رول دارچینی

رول دارچینی یکی از انواع شیرینی های بین المللی و جذاب است که عطر و طعم بی نظیری دارد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رول دارچینی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم رول دارچین
شیر ولرم 1 فنجان
کره 100 گرم
قند 3 قاشق غذاخوری
خمیر مخمر 1 قاشق غذاخوری
یک تخم مرغ 2 عدد
ارد 4 لیوان
نمک ¼ قاشق چایخوری
وانیل نوک یک قاشق چای خوری
مواد پرکننده
شکر قهوهای 1 فنجان
پودر دارچین 2 قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
مواد مورد نیاز برای دستمال سفره
زرده 1 قطعه
شیر نر 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه رول دارچینی

مرحله اول

برای تهیه رول دارچینی خوشمزه در ابتدای کار شیر گرم و شکر و مایه خمیر را در ظرف مناسبی بریزید و کمی مخلوط کنید سپس درب ظرف را ببندید تا مایه 10 دقیقه استراحت کند.

مرحله دوم

بعد از این مدت زمانی که مایه درست شد، تخم مرغ را در ظرفی جداگانه اضافه کرده و هم می زنیم تا بافت آن خالی از گلوله شود، سپس آن را به ظرف حاوی مایه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

سطح سوم

حالا آرد و نمک را در الک بریزید و 3 بار الک کنید سپس به صورت کنترل شده به ظرف اضافه کرده و ورز دهید، وقتی خمیر نرمی به دست آمد که به دست نچسبید آرد را قطع کنید.

مرحله چهارم

سپس داخل یک کاسه بزرگ و جادار را با کمی روغن مایع چرب کنید سپس خمیر به دست آمده را داخل آن بریزید. حالا روی کاسه را با سلفون بپوشانید و خمیر را به مدت 2 ساعت در دمای محیط استراحت دهید.

مرحله پنجم

بعد از این مدت وقتی حجم خمیر دو برابر شد، سطح کار را آرد پاشی کنید، سپس خمیر را روی آن قرار دهید. سپس خمیر را به کمک وردنه به صورت مستطیل نازک پهن می کنیم و روغن را روی بخار دیگ می گذاریم.

مرحله ششم

حالا کره را حرارت می دهیم تا کاملا ذوب شود سپس از کتری خارج می کنیم و با قلم مو روی سطح خمیر می زنیم. سپس شکر قهوه ای را با پودر دارچین مخلوط می کنیم تا کاملا مخلوط شوند.

مرحله هفتم

حالا مخلوط شکر و پودر دارچین را به طور یکنواخت روی سطح خمیر بپاشید، سپس خمیر را درازا بغلتانید و به 12 تا 15 قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس سینی فر را با کمی روغن مایع چرب کنید.

مرحله هشتم

سپس خمیر رول را در سینی فر می گذاریم سپس روی آن ها را با کیسه فریزر می پوشانیم و به مدت 30 دقیقه استراحت می دهیم تا حجمشان دو برابر شود. حالا فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم.

مرحله نهم

حالا اجازه دهید فر کاملا گرم شود. بعد از استراحت نان ها، زرده تخم مرغ را با شیر تازه مخلوط کرده و با قلم مو روی نان ها بمالید تا هنگام پخت در فر خشک نشوند.

مرحله دهم

بعد از قرار دادن دستمال روی نان ها، قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت 25-30 دقیقه کاملا بپزند. وقتی نان ها کاملا پخته و روی آن طلایی شد، قالب را از فر خارج کنید.

مرحله یازدهم

در آخر اجازه دهید تا رول ها کاملا خنک شوند سپس در ظرف مورد نظر خود بریزید و با چای تازه دم کرده سرو کنید. در صورت تمایل می توانید رول را با پنیر خامه ای سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا