آشپزی

طرز تهیه سالاد پاییزی خوشمزه و ساده با کاهو و انار با دستور پخت محرمانه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سالاد پاییزی خوشمزه و ساده با کاهو و انار را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه سالاد پاییزی

طرز تهیه سالاد پاییزی، سالاد کاهوی پاییزی

سالاد پاییزی یکی از سالادهای لذیذ، پرطرفدار و لذیذ است که به راحتی با مواد مختلف تهیه می شود و برای پذیرایی از آن استفاده می شود، برای تهیه این سالاد ساده و سریع می توانید از هر موادی که به ذائقه خود می خواهید استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه سالاد پاییزی به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

عناصر مقدار مواد
کاهوی رسمی کافی
چغندر 2 عدد
تماس گرفت 1 قطعه
ذرت نصف فنجان
گوجه فرنگی 1 قطعه
گردو خرد شده 5 تا 6 عدد
مواد لازم برای سس مقدار مواد
ارده 2 قاشق غذاخوری
رب انار 1 قاشق غذاخوری
سرکه بازامیک 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 تا 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل 1/2 قاشق چایخوری
آویشن 1/2 قاشق چایخوری
آبلیموی تازه 1 قطعه
ریحان، نعناع و شوید تازه برای تزیین کافی

طرز تهیه سالاد پاییزی

مرحله 1: لب ها را بشویید و بجوشانید

ابتدا لب های تمیز خود را بشویید و در قابلمه بریزید و مقداری آب روی آن ها بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و یک ساعت بگذارید بپزد تا بافت آنها کاملا نرم شود و بعد از مدت زمان قابلمه را از روی حرارت بردارید و ببندید. کمی کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله 2: برگ ها و برگ های کاهوی شسته شده را خرد کنید

سپس لب ها را پوست بگیرید و به مکعب های کوچک برش دهید و کنار بگذارید، سپس مقداری برگ کاهو را بشویید و در سبدی بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود، برگ های کاهو کاملا خشک را به اندازه های کوچکتر ببرید. .

مرحله 3: دانه های انار را بردارید و گوجه فرنگی های گیلاسی را خلال کنید.

سپس یک انار شیرین رسیده، آبدار و قرمز را برش زده و به چهار قسمت تقسیم کرده و دانه های انار را جدا کرده و در ظرفی بریزید و کنار بگذارید، سپس مقداری گوجه گیلاسی را شسته و خشک کنید، گوجه ها را حلقه حلقه کنید.

مرحله چهارم: گردوها را به اندازه های مناسب خرد کنید

سپس مقداری گردو را با چاقو به قطعات کوچک برش دهید، مواظب باشید این گردوها را زیاد له نکنید، اندازه آن ها باید به گونه ای باشد که زیر دندان احساس کنید، سپس تکه های گردو را در ظرفی بریزید و کنار بگذارید.

مرحله 5: کاهو، دانه های انار و ذرت را در کاسه سالاد بریزید

سپس کاهو خرد شده را در ظرف مناسبی بریزید، دانه های انار را اضافه کنید، هم بزنید و با آنها مخلوط کنید، سپس مقداری ذرت به مخلوط کاهو و انار اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند، بهتر است از کنسرو ذرت استفاده کنید.

مرحله 6: LEBA، گوجه فرنگی و گردوی خرد شده را به مواد سالاد اضافه کنید

سپس لبو خرد شده را به مخلوط مواد اضافه کنید و با آنها مخلوط کنید سپس حلقه های گوجه فرنگی را روی مواد سالاد بریزید و با مواد مخلوط کنید و سپس گردوی خرد شده را به مواد سالاد اضافه کنید و آنها را با هم ترکیب کنید.

مرحله هفتم: پنیر خامه ای خرد شده را به مواد سالاد اضافه کنید

سپس مقداری پنیر خامه ای مکعبی و ریز خرد کنید و روی مواد سالاد بریزید و با آنها مخلوط کنید، استفاده از هر کدام از مواد سالاد بستگی به ذائقه شما دارد و می توانید مقدار هر کدام را تغییر دهید. کم و بیش، تقریبا.

مرحله هشتم: آرد را با رب انار مخلوط کنید

سپس برای تهیه سس، مقداری آرد را در ظرفی ریخته، رب انار را به آن اضافه کرده، هم بزنید تا کاملا مخلوط شده و طعم آنها با هم مخلوط شود، می توانید رب انار را به سلیقه خود ترش، شیرین یا ترش کنید. از ملاس استفاده کنید.

مرحله نهم: سرکه بالزامیک و روغن زیتون را به مواد سس اضافه کنید

در مرحله بعد مقداری سرکه بالزامیک به مخلوط آرد و رب انار اضافه کرده، هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و با دست بافتی به دست آید، سپس به مقدار مناسب روغن زیتون را به مخلوط مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. و یکی شوند.

مرحله 10: آب لیموترش تازه را به مخلوط سس اضافه کنید

بعد لیموی تازه را بشویید، نصف کنید، آب آن را بگیرید، آبلیمو را به مخلوط سس اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا مخلوط شود، طعم لیمو باید جذب مواد سس شود. بستگی به سلیقه خودت داره

مرحله یازدهم: نمک و فلفل را به مواد سس اضافه کنید

سپس مقداری نمک به مواد سس اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند، سپس مقداری فلفل به ذائقه و طعم خود به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا خوب مخلوط شوند و طعم فلفل سیاه محسوس باشد. خوب برو مواد سس.

مرحله دوازدهم: آویشن را به مواد سس اضافه کنید و سس را روی سالاد بریزید

سپس مقداری پودر آویشن به مخلوط مواد سس اضافه کنید، هم بزنید تا عطر آویشن پخش شود و وارد مواد شود.روی مواد سالاد بپاشید.

مرحله 13: سس و سالاد را با هم مخلوط کرده و در یخچال قرار دهید

سپس سس و سالاد را با قاشق هم بزنید تا مخلوط شوند و عطر سس کاملا به خورد همه مواد سالاد برود و خوشمزه شود و در صورت تمایل می توانید سالاد را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. تا زمانی که کاملا سفت شود و مواد سالاد را کاملاً فورج شده بگذارید.

مرحله چهاردهم: سالاد پاییزی را در ظرف مناسبی تزئین کرده و سرو کنید

سپس کاسه سالاد را از یخچال خارج کرده و مقداری از سالاد پاییزی را در ظرف مناسبی بریزید، سپس سالاد را با چند برگ ریحان، نعناع و شوید تازه به سلیقه خود تزیین کرده و برای پذیرایی و مهمانی سرو کنید. انواع دارچین و تزیینات .


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا