طرز تهیه سالاد کارتوفل +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه سالاد سیب زمینی
سالاد سیب زمینی یکی از سالادهای خوشمزه و معروف آلمانی است که می توان آن را به جای غذای اصلی در وعده نهار و شام سرو کرد.این سالاد خوشمزه با روش ها و مواد مختلفی تهیه می شود. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه سالاد سیب زمینی برای سایت آموزشی مفید همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
سیب زمینی آب پز | 2 عدد |
سوسیس آب پز | 2 عدد |
آبلیموی تازه | کافی |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
پیازچه | کافی |
خيار شور | 2 عدد |
نمک و فلفل | کافی |
رازیانه تازه یا خشک | کافی |
سس مایونز | کافی |
ماست | کافی |
طرز تهیه سالاد سیب زمینی
مرحله اول
من آماده می کنم سالاد سیب زمینی ابتدا سیب زمینی ها را بشویید و در قابلمه ای با کمی آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا حدود 40 دقیقه بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و وقتی کمی خنک شدند پوست آن ها را بگیرید و به صورت حلقه ای یا کوچک برش دهید. قطعات. قطعات به دلخواه شما
مرحله دوم
سپس سوسیس ها را با کمی آب در قابلمه ای دیگر به مدت 4 تا 5 دقیقه بجوشانید و سپس به صورت دایره ای برش بزنید، سپس به سلیقه و ذائقه خود مقداری خیار شور نیز برش دهید، خیار شور طعم سالاد را بسیار لذیذ و متفاوت می کند. .
سطح سوم
بعد چند شاخه پیازچه را تمیز کرده و بشویید و اجازه دهید آب اضافی آن گرفته شود، سپس پیاز را نگینی خرد کنید، اگر می خواهید از رازیانه تازه برای سالاد استفاده کنید، مقداری رازیانه را بشویید و کنار بگذارید تا خشک شود و سپس ریز خرد کنید.
مرحله چهارم
حالا سیب زمینی، سوسیس، ترشی، پیازچه، رازیانه تازه یا رازیانه خشک را بنا به ذائقه خود در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید سپس روی مواد کمی نمک و فلفل بریزید و مخلوط کنید.
مرحله پنجم
سپس یک عدد لیموی تازه را شسته و از وسط نصف کرده و آب آن را بگیرید و بنا به ذائقه خود مقداری آبلیمو به مخلوط سالاد اضافه کرده و مخلوط کنید سپس مقداری روغن زیتون به ذائقه خود به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
مرحله ششم
حالا در ظرفی دیگر سس مایونز و ماست شیرین را با هم مخلوط کرده و کاملا همگن کنید سپس به سالاد سیب زمینی اضافه کنید و مخلوط کنید مقدار سس بستگی به ذائقه شما دارد چه سالاد پر از سس بخواهید چه سالاد رژیمی.
مرحله هفتم
سپس سالاد را به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سس کاملاً به خورد مواد برود و عطر و طعم همه مواد مخلوط شود سپس سالاد را از یخچال خارج کرده و در ظرف مناسبی قرار دهید و بپاشید. با برگ نعناع تازه و شوید و با زیتون تزیین کنید.
مرحله هشتم
در نهایت، سالاد سیب زمینی را به عنوان یک پیش غذای شیک یا یک غذای ساده با چند تکه لیموترش تازه برای پذیرایی و مهمانی سرو کنید.