آشپزی

طرز تهیه سالاد کارتوفل +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه سالاد سیب زمینی

سالاد سیب زمینی یکی از سالادهای خوشمزه و معروف آلمانی است که می توان آن را به جای غذای اصلی در وعده نهار و شام سرو کرد.این سالاد خوشمزه با روش ها و مواد مختلفی تهیه می شود. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه سالاد سیب زمینی برای سایت آموزشی مفید همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سیب زمینی آب پز 2 عدد
سوسیس آب پز 2 عدد
آبلیموی تازه کافی
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پیازچه کافی
خيار شور 2 عدد
نمک و فلفل کافی
رازیانه تازه یا خشک کافی
سس مایونز کافی
ماست کافی

طرز تهیه سالاد سیب زمینی

مرحله اول

من آماده می کنم سالاد سیب زمینی ابتدا سیب زمینی ها را بشویید و در قابلمه ای با کمی آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا حدود 40 دقیقه بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و وقتی کمی خنک شدند پوست آن ها را بگیرید و به صورت حلقه ای یا کوچک برش دهید. قطعات. قطعات به دلخواه شما

مرحله دوم

سپس سوسیس ها را با کمی آب در قابلمه ای دیگر به مدت 4 تا 5 دقیقه بجوشانید و سپس به صورت دایره ای برش بزنید، سپس به سلیقه و ذائقه خود مقداری خیار شور نیز برش دهید، خیار شور طعم سالاد را بسیار لذیذ و متفاوت می کند. .

سطح سوم

بعد چند شاخه پیازچه را تمیز کرده و بشویید و اجازه دهید آب اضافی آن گرفته شود، سپس پیاز را نگینی خرد کنید، اگر می خواهید از رازیانه تازه برای سالاد استفاده کنید، مقداری رازیانه را بشویید و کنار بگذارید تا خشک شود و سپس ریز خرد کنید.

مرحله چهارم

حالا سیب زمینی، سوسیس، ترشی، پیازچه، رازیانه تازه یا رازیانه خشک را بنا به ذائقه خود در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید سپس روی مواد کمی نمک و فلفل بریزید و مخلوط کنید.

مرحله پنجم

سپس یک عدد لیموی تازه را شسته و از وسط نصف کرده و آب آن را بگیرید و بنا به ذائقه خود مقداری آبلیمو به مخلوط سالاد اضافه کرده و مخلوط کنید سپس مقداری روغن زیتون به ذائقه خود به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.

مرحله ششم

حالا در ظرفی دیگر سس مایونز و ماست شیرین را با هم مخلوط کرده و کاملا همگن کنید سپس به سالاد سیب زمینی اضافه کنید و مخلوط کنید مقدار سس بستگی به ذائقه شما دارد چه سالاد پر از سس بخواهید چه سالاد رژیمی.

مرحله هفتم

سپس سالاد را به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سس کاملاً به خورد مواد برود و عطر و طعم همه مواد مخلوط شود سپس سالاد را از یخچال خارج کرده و در ظرف مناسبی قرار دهید و بپاشید. با برگ نعناع تازه و شوید و با زیتون تزیین کنید.

مرحله هشتم

در نهایت، سالاد سیب زمینی را به عنوان یک پیش غذای شیک یا یک غذای ساده با چند تکه لیموترش تازه برای پذیرایی و مهمانی سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا