آشپزی

طرز تهیه ساندویچ رست بیف با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ساندویچ رست بیف را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه ساندویچ رست بیف

ساندویچ رست بیف یکی از ساندویچ های خوشمزه و بین المللی است که در سرتاسر دنیا طرفداران زیادی دارد برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ساندویچ رست بیف برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سفارش گوشت گوساله 400 گرم
پیاز 2 عدد
سیر 2 قرص
برگ بو 2 عدد
فلفل سیاه و زنجبیل کافی
نمک و فلفل قرمز کافی
مواد لازم برای تهیه سس قارچ
کره 1 قاشق غذاخوری
ارد 2 قاشق غذاخوری
ابگوشت 1 فنجان
قارچ 300 گرم
کرم رنگ 1 قاشق غذاخوری
نمک کافی
جعفری تازه کافی
مواد لازم برای سس
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
خردل 1 قاشق غذاخوری
جعفری تازه 2 قاشق غذاخوری
پیازچه 1 ساقه
سیر 1 قرص
نمک کافی

طرز تهیه ساندویچ رست بیف

مرحله اول

من آماده می کنم یک ساندویچ رست بیف خوشمزه در ابتدای کار گوشت گاو را به همراه ۱ عدد پیاز، سیر، برگ بو و مقداری فلفل سیاه، زنجبیل، نمک و فلفل قرمز در قابلمه مناسبی بریزید و به مقدار کافی آب اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا قابلمه را روی اجاق بگذارید و اجازه دهید گوشت به مدت 3 ساعت خوب بپزد و نرم شود. پس از این مدت، پیاز باقیمانده را به صورت خلال های نازک برش دهید و در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم قرار دهید.

سطح سوم

سپس کمی روغن مایع به ماهیتابه اضافه کنید و بلافاصله پیاز را اضافه کنید سپس تفت دهید تا پیاز سرخ شود. حالا گوشت رنده شده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا گوشت سرخ شود.

مرحله چهارم

دقت کنید گوشت را زیاد تفت ندهید وگرنه آب بینابینی تبخیر و خشک می شود. حالا مقداری نمک و فلفل به تابه بریزید و تفت دهید سپس از روی حرارت بردارید.

مرحله پنجم

حالا سس قارچ را درست می کنیم، برای این کار یک تابه جداگانه روی اجاق می گذاریم و کمی روغن مایع داخل آن می ریزیم، سپس قارچ را ورقه ای برش می دهیم و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

سپس قارچ ها را تفت می دهیم تا کاملا سرخ شده و آب اضافی آن تبخیر شود. حالا کره را در تابه ای جداگانه اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود سپس آرد را به تابه اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله هفتم

در این مرحله آب گوشت را به تابه اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا گلوله های آرد باز شود سپس وقتی سس غلیظ شد قارچ ها را به همراه خامه صبحانه و مقداری فلفل و نمک به تابه اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

حالا سس را درست می کنیم، برای این منظور سس مایونز، سس خردل، جعفری، پیازچه، سیر رنده شده و کمی نمک را در ظرف مناسبی ریخته و خوب هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شوند.

مرحله نهم

سپس مقداری سس سفید داخل باگت بریزید و گوشت رنده شده را داخل نان بریزید سپس روی گوشت را با سس قارچ بپوشانید. در آخر ساندویچ را با جعفری تزیین کرده و سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا