آشپزی

طرز تهیه ساندویچ مرغ خامه ای +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه ساندویچ مرغ خامه ای

ساندویچ مرغ خامه ای یکی از ساندویچ های خوشمزه و آسان است که می توانید با مواد مختلف درست کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه ساندویچ مرغ خامه ای برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سینه مرغ 400 گرم
فلفل قرمز و سبز ½ فلفل قرمز و سبز
پیاز 1 قطعه
کلم بروکلی 1 فنجان
کرم رنگ 150 گرم
کره 20 گرم
پیتزا با پنیر 4 قاشق غذاخوری
سیر حریره کافی
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و پودر دارچین کافی
مواد لازم برای سس
کلم سفید ¼ کلم
کلم قرمز ¼ کلم
هویج 1 قطعه
خيار شور 2 عدد
سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
خردل 1 قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و فلفل کافی

طرز تهیه ساندویچ مرغ خامه ای

مرحله اول

من آماده می کنم یک ساندویچ مرغ خامه ای خوشمزه در ابتدای کار پیاز را نازک برش می دهیم سپس تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. سپس روغن را همراه با پیاز خرد شده به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا پیاز را تفت دهید تا سبک شود. سپس فیله مرغ را مکعبی متوسط ​​می کنیم و وقتی پیاز شیشه ای شد به تابه اضافه می کنیم سپس تفت می دهیم تا رنگ سینه مرغ تغییر کند.

سطح سوم

بعد از اینکه گوشت سینه مرغ سفید شد، مقداری رب سیر، نمک، فلفل، زردچوبه و پودر دارچین را به تابه اضافه کنید، سپس تفت دهید تا از ادویه و سیر معطر شود. حالا بگذارید سینه مرغ کاملا بپزد.

مرحله چهارم

در این مدت کلم بروکلی ها را ریز خرد کرده و بشویید سپس فلفل ها را به صورت نوارهای نازک برش دهید و پس از پخته شدن سینه های مرغ به تابه اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.

مرحله پنجم

در صورت تمایل می توانید قارچ را با کلم بروکلی جایگزین کنید. در این فاصله سس ساندویچ را با برش دادن و شستن کلم سفید همراه با کلم قرمز آماده کنید سپس در آبکش بریزید.

مرحله ششم

حالا می گذاریم آب اضافی کلم ها خارج شود سپس در ظرف مناسبی می ریزیم. سپس خیارشور را به همراه هویج رنده کرده و به همراه سس خردل و سس مایونز به کاسه اضافه کنید.

مرحله هفتم

در این مرحله آبلیموی تازه را به همراه مقداری نمک و فلفل و پودر فلفل به کاسه اضافه می کنیم سپس هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب شده و سس خورده شود. بعد از 5 دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله هشتم

حالا خامه صبحانه را به همراه پنیر پیتزا به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شود سپس پنیر پیتزا از حرارت فیله های مرغ آب می شود. سپس مخلوط سینه مرغ را داخل باگت بریزید.

مرحله نهم

در این مرحله سس مخصوص را داخل نان باگت می ریزیم و به صورت یکنواخت پخش می کنیم. در نهایت اگر دوست داشتید می توانید ساندویچ ها را به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید تا نان باگت ترد و ترد شود سپس سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا